Hlavní obsah

Bob Klepl skončil v léčebně. Alkohol mu pořádně zavařil, za léčení zaplatil 160 tisíc korun

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Show Jana Krause, FTV Prima / Wikipedia Commons / CC BY 3.0

Lásku k alkoholu, má v sobě zakódovanou možná i díky rodišti v Moskvě. Když je v divadle nějaké oslava nebo premiéra, nikdy neotálí a hned si zajde tam, kde je plno alkoholu. Kvůli jedné recidivě se znovu dostal na psychiatrii.

Článek

„Tenkrát mě šestitýdenní protialkoholní pobyt vyšel na 160 tisíc korun,“ řekl v jednom ze svých rozhovorů Bob Klepl a prozradil, že léčení není žádná levná záležitost. Bob Klepl na krušné časy, kdy ho jeho láska k alkoholu přivedla na dno, nerad vzpomíná, ale zároveň svou zkušeností chce pomáhat i ostatním lidem. Měl však natolik všech pět pohromadě, že ještě ve svém nezřízeném životním stylu dokázal na poslední chvíli zatáhnout ruční brzdu a přihlásit se dobrovolně na léčení.

Bob Klepl skončil na léčení

A protože je odjakživa v tom nejlepším slova smyslu velikášský, vybral si to nejexkluzivnější zařízení, které našel. „Vůbec si tam nepřipadáte jako v léčebně, je to takové luxusní bydlení s bazénem a saunou, kde se z nervů vykecáte. U nás v divadle tomu říkáme Maledivy, protože to je na druhou stranu poměrně drahé,“ prozradil Bob Klepl, který si léčebnu pochvaluje.

Nejenže jsou tam prý kovaní odborníci na duši, ale ještě jsou i diskrétní, takže prý, kdyby o tom sám nemluvil, nikdo by nevěděl, že se tam nechal herec dobrovolně zavřít. Tentokrát však nikoliv kvůli problémům s alkoholem, ale kvůli nervovému kolapsu. „Bylo to nějaké nervové přetažení. Měli. jsme zkoušet hru Ledňáček s Eliškou Balzerovou, na což jsem se těšil, protože jsem ji vždycky miloval a konečně bych si s ní mohl zahrát. Jenže najednou jsem se z toho ze všeho nějak zhroutil a bylo toho na mě moc,“ řekl herec, který se tak nechal znovu zavřít do léčebny.

Herec se ale za svoje pobyty na tomto místě vůbec nestydí. Snad každý pracující člověk dle jeho slov aspoň jednou na vlastní kůži poznal, že nároky dnešní uspěchané doby jsou opravdu nelítostné a vybírají si na psychice svou daň. „I teď si mě vzali do péče a terapeutovali mě,“ řekl herec, který si tím zároveň dopřál odpočinek a klid, a to po dozorem lékařům, kteří mu pomohli.

zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz