Hlavní obsah
Umění a zábava

Chili dneska byla jako z hororu. To nebyl valčík, ale podivná show plná problémů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: nextfoto.cz-zakoupená licence

Druhý sobotní večer jsme čekali, co nám tato úspěšná foodblogerka předvede, protože v prvním díle to bylo naprosto dokonalé. Jenže místo euforie přišlo zklamání, které asi diváci nečekali.

Článek

Když jsem se dozvěděla, že Chili bude tančit valčík, očekávala jsem elegantní pohyby a plynulé otočky. Moc jsem se na její tanec těšila, protože ji jako foodblogerku sleduju moc ráda. Místo toho jsme byli svědky jakési akrobatické show, která by se lépe hodila do cirkusu Humberto než na parket StarDance, a ještě ve stylu valčíku.

„To, co jsme viděli, nebylo ani trochu valčíkem. Spíš to připomínalo gymnastické cvičení na hudbu, ještě jako z hororu,“okomentoval její taneční výkon jeden z diváků na sociálních sítích. A musím říct, že s tímto názorem plně souhlasím.

Jako by nestačilo, že Chili zcela minula podstatu valčíku, protože její make-up byl kapitolou sám o sobě. Vypadala, jako by se chystala na halloweenský večírek, ne na elegantní tanec v živém vysílání České televize. StarDance je totiž noblesní show, kde bychom měli zažít skutečnou úroveň. To jsme se dnes od Chili ale nedočkali.

Je pochopitelné, a hlavně se není čemu divit, že Chili chtěla zaujmout a předvést něco originálního. StarDance je však primárně taneční soutěž a soutěžící by měli respektovat charakter zadaných tanců. Navíc utržená sukně k tomu všemu vypadala velmi nevhodně. Chili sice tvrdila, že to vše zvládli dobře, ale diváci si jistě všimli toho, že to poznamenalo celý taneční výkon.

Upřímně si myslím, že tento valčík měl skutečně k valčíku hodně daleko. Čekala jsem pořádný romantický tanec, který si užijeme, ale být zmalovaná jako na halloween a k tomu všemu se ani neumět pohybovat, to dohromady prostě nejde. A samotné bodové hodnocení poroty vůbec nechápu a myslím si, že v show začíná lehké nadržování.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz