Hlavní obsah
Lidé a společnost

Daniela Brzobohatá otevřeně o prvním roce manželství: Stres, soudní tahanice a vypadané vlasy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

Je to již rok, co si Daniela Písařovicová řekla „ano“ s Ondřejem Brzobohatým. Ale romantický vztah plný lásky a něžností asi nevypadá tak, jak si sama představovala. Musí totiž neustále prožívat teror od jeho bývalé manželky a soudní tahanice.

Článek

První rok manželství bývá obvykle plný romantiky a společných plánů. Pro Danielu a Ondřeje se však tento rok stal obdobím plným nečekaných zkoušek, životních zvratů a neustálých problémů . Od romantické svatby u italského jezera Lago di Garda uplynul rok a manželé Brzobohatí čelili problémům, které by otřásly i těmi nejpevnějšími vztahy.

„Ocitli jsme se na tom terči oba dva a snášet ty šípy není zrovna snadné,“ řekl dokonce v jednom ze svých rozhovorů Ondřej Brzobohatý, který neskrýval smutek a zklamání. Probíhající soudní spory s Taťánou Kuchařovou významně zasáhly do jejich manželského života. „V rodině to bylo téma na denním pořádku,“ dodal dále Ondřej. Daniela však svého manžela v těchto těžkých chvílích podporuje, i když sama přiznává, že situace není jednoduchá a někdy jí značně vyčerpává.

Daniela Brzobohatá je v manželství stále ve stresu

Daniela se proto v nedávném rozhovoru svěřila s tím, že má občas problém s tím, jak se chová její manžel. Dokonce prozradila, že jsou dny, kdy se nedá s Ondřejem vydržet, protože je hysterický a má špatné nálady. „Občas je hysterický. On má takovou vlastnost, že se dokáže samonaštvat,“ popisuje s úsměvem jejich společné soužití. Zároveň ale dodává, že se vždy omluví a je vše v pořádku. „Za hodinu přijde a omluví se, že to přehnal.“

Krátce po svatbě se Daniela rozhodla, že si dá pracovní pauzu. I když se objevily spekulace o možném těhotenství, pravým důvodem byl dlouhodobý stres, který prožívala a dokonce stále prožívá. „Pro mě bylo hlavně důležité, aby se to Daniely dotklo co nejméně,“ vysvětluje Ondřej jejich společnou strategii, která se jim ale moc nepovedla. Dokonce jí ze stresu začaly padat vlasy a přiznala, že trpěla i problémy se spánkem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz