Hlavní obsah
Lidé a společnost

Denisa Nesvačilová konečně našla pana Božského. Nebojí se ho ukázat na veřejnosti a září úsměvem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Show Jana Krause – CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org

Herečka Denisa Nesvačilová je znovu šťastně zamilovaná. Podle všeho konečně našla svého pana Božského, na kterého tak dlouho čekala. Předtím se ale ve vztazích pořádně spálila a na velkou lásku skoro zanevřela.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (33), která se proslavila také svou rolí v seriálu Zoo, měla vždy mnoho obdivovatelů. Nedávno jí dokonce jeden z nich napsal zprávu, ve které nebylo pochyb o jeho záměrech. „Už máš chlapa? Jsem volný,“ napsal jí na sociálních sítích, čímž dal jasně najevo svůj zájem. Herečka jeho zprávu sdílela a veřejně na ni odpověděla. „Toho nejlepšího, smolíčku,“ zareagovala s nadhledem.

Zdá se tedy, že se svým partnerem, právníkem Michalem, je skutečně spokojená. Na společných fotografiích vždy září jako sluníčko, a spekulace, které kolují českým showbyznysem, tak zřejmě nejsou daleko od pravdy. „Svůj vztah netajíme, neschováváme se, jen to tady bylo prostě poprvé, kdy se se zájmem médií setkal. Ale musel s tím počítat, když se mnou chce být,“ řekla navíc herečka pro tvnova.cz, která se ukázala se svým novým partnerem i na festivalu ve Varech.

Denisa Nesvačilová je konečně znovu zamilovaná

Herečka údajně cítí, že sympatický Michal je její pan Božský, a ráda by s ním brzy začala diskutovat o založení rodiny. Někomu to může připadat unáhlené, protože spolu oficiálně randí teprve několik týdnů, jenže oni dva se znají už mnohem déle. Původně byli jen přátelé a jiskra mezi nimi přeskočila až po čase.

„Není ze světa šoubyznysu, tak bych to nechtěla podrobněji rozebírat. Ale musím říct, že ještě před pár lety bych si nedokázala představit, že zrovna on bude můj princ,“ řekla dokonce v jednom ze svých rozhovorů pro ahaonline.cz a naznačila, že ve společnou budoucnost vůbec nedoufala.

„Měla jsem čtyři týdny volna, takže jsme byli v Rakousku a v Řecku. Snažila jsem se to maximálně využít,“ řekla nedávno pro super.cz a naznačila, že se svým partnerem chce trávit veškerý volný čas, který má. Je tedy vidět, že je herečka skutečně spokojená a podle svých slov konečně našla toho pravého. Snad jim jejich láska vydrží co nejdéle.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz