Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Eva Burešová v slzách. Partner jí začal dělat ze života peklo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=108650974

Herečka Eva Burešová si myslela, že bude mít klid a začne si užívat nového života se svým stávajícím partnerem Přemkem Forejtem. To ale netušila, že se ještě připomene i partner bývalý.

Článek

Vypadalo to, že všechno zlé, co mezi nimi bylo, časem zmizelo. Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová ale nedávno poskytla rozhovor, ve kterém si nebrala servítky, a to naštvalo jejího bývalého partnera Michaela Krásného. Rozhodl se tak prostřednictvím sociálních sítích poskytnout video, kde řekl svůj názor, a rozhodně herečku nešetřil.

Pravda totiž bude asi někde jinde, než Eva Burešová tvrdí. „Já jsem vlastně byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ řekla herečka v jednom ze svých rozhovorů, které nedávno poskytla.

„Na základě tlaku jsem nucen ohradit se vůči těm lžím a výmyslům, které existují o mé osobě. Nejsem žádný alkoholik, nejsem žádné nezodpovědné hovado a rozhodně jsem neopustil svoji bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil svoji kariéru,“ uvedl hudebník, který se rozhodl, že se bude bránit a nedopřeje Evě Burešové možnost ho veřejně pomlouvat.

Eva Burešová se dostala do problému

Krásný také dále řekl, že rozchod, ke kterému v roce 2018 došlo, byl rozhodnutím Evy Burešové, nikoliv jeho. Došlo k němu i přesto, že byli krátce rodiči syna Nathaniela, kterého tak herečka následně vychovávala úplně sama. Herečce navíc její bývalý partner doporučil, že by měla mlčet, protože když se rozpovídá před bulvárními novináři i on, nebude z toho mít vůbec radost.

Nemá prý problém prozradit nejbizarnější detaily toho, jak se Eva Burešová chová a kdo ve skutečnosti je. „Evo, jestli v tomhle míníš takhle pokračovat, tak já mám ta telefonní čísla taky. Věz, že já jím zavolám a ty rozhovory budu dělat já. Dopodrobna si užiju, že tam popíšu ty nejbizarnější detaily toho, jak se chováš a ve skutečnosti jsi. To je úplně bez debat,“ dodal hudebník ve svém ostrém prohlášení, které zveřejnil na sociální síti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz