Hlavní obsah
Lidé a společnost

Eva Holubová je po operaci hlavy: Stěžuje si na jednání pacientů, kteří si ji tajně fotí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=143757514

Oblíbená česká herečka Eva Holubová se nedávno podrobila vážné operaci. Zatímco se zotavuje v nemocnici, čelí nečekanému problému. Někteří pacienti si ji totiž tajně fotí!

Článek

Eva Holubová se na sociálních sítích podělila se svými fanoušky o nepříjemnou zkušenost z nemocnice. I když operace dopadla dobře, herečka přiznává, že situace není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Kromě zdravotních potíží ji totiž trápí i nečekaná pozornost ostatních pacientů, se kterou se musí nyní vypořádávat. „Chci něco uvést na pravou míru, neměla jsem výduť na aortě, jak psali v bulváru, bylo to v hlavě,“ napsala Eva Holubová na začátku svého příspěvku.

Eva Holubová musela podstoupit operaci kvůli aneurysmatu, které jí lékaři objevili už v létě. „Večer jsem si ještě odskočila zahrát Líbanky na Jadranu, ale hned druhý den jsem se stala poslušnou pacientkou lékařů, a především paní doktorek,“ sdílela herečka na sociálních sítích své zážitky a podrobnosti o zdravotních komplikacích a následné operaci. Ačkoliv zákrok dopadl dobře, potýká se s nepříjemnou situací. Na chodbě nebo při cestě na proceduru si ji fotí pacienti, kteří se chtějí zřejmě zviditelnit. „Sestřičky se mě ptají, jestli mi to vadí. Ale to asi není to slovo, mě to mrzí, že si člověk fotí člověka, který má problémy,“ postěžovala si herečka, která si myslí, že to není zrovna profesionální chování a něco takového nečekala.

Pacienti si ji tajně fotí

I přes nepříjemnosti se herečka snaží zůstat pozitivní. „Jsem vděčná za úsměv, za pozdrav. Díky těmto projevům kašlu na ty amatérské paparazzi,“ dodala s humorem sobě vlastním. Eva Holubová se na sociálních sítích podělila o dvě fotografie přímo z nemocničního lůžka. Na jedné z nich vypadá optimisticky a usmívá se, zatímco na druhé má na tváři kyslíkovou masku.

Je vidět, že i v těžkých chvílích si herečka zachovává svůj typický smysl pro humor. „Představuju si, jak přijdou domů a řeknou: Božka, dneska pro tebe něco mám. Hele, rozcuchaná Holubka v pacientském mundúru,“ komentovala s nadsázkou chování některých pacientů, které je naprosto neetické a trapné.

zdroje: Instagram, Freelite.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz