Hlavní obsah
Umění a zábava

Halina Pawlowská končí v Zoo: Může za to její zdraví, televize už má náhradu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: nextfoto.cz(zakoupená licence)

Oblíbená spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (69) se musí nedobrovolně rozloučit se svou rolí v úspěšném seriálu Zoo. Ačkoliv se již vrátila z nemocnice domů, její zdravotní stav jí neumožňuje pokračovat v natáčení tohoto seriálu.

Článek

Halinu Pawlowskou posledních několik týdnů trápily vážné zdravotní komplikace. Dokonce byla i několik týdnů hospitalizovaná v nemocnici, protože prodělala zápal plic a problémy s dýcháním. Ačkoliv herečka celou dobu věřila, že se bude moci vrátit ke své práci a k tomu, co má ráda, prozatím to ale vypadá spíše tak, že bude muset odpočívat.

Lékaři totiž oblíbené spisovatelce a částečně i herečce vůbec nedoporučili, aby pokračovala ve svých aktivitách. „No, není mi ještě lépe. Už jsem doma, ale ještě jsem prostě ve stavu nemocných,“ svěřila se Pawlowská pro TN.cz . Spisovatelku trápí přetrvávající problémy s plícemi a dýcháním, kvůli kterým byla v září hospitalizována. Spekuluje se také o tom, že by mohlo jít o následky prodělaného covidu, který prodělala v roce 2021.

Změny v seriálu Zoo

Televize Prima musela vzhledem k vážnosti situace rychle jednat a za herečku si našla adekvátní náhradu. A to je mi upřímně líto, protože její postava recepční Lenky Hrabalové patřila k těm nejzábavnějším! „Ano, paní Pawlowská v seriálu kvůli zdravotním problémům skončila. Její roli už obsadila jiná herečka,“ potvrdil zdroj z televize Prima. Roli recepční Lenky Hrabalové po oblíbené herečce převezme Aneta Christovová, která je známá moderátorka a rovněž také influencerka na sociální síti Instagram.

Christotová se ale na samotné natáčení seriálu Zoo těší a dokonce si je vědoma toho, že nahradí Halinu po všech směrech. Je baculatá, má prořízlou pusu a velké zkušenosti s natáčením. „Ano, jsem tlustá! Prostě to ke mně patří. A věřím, že se v tom mnozí najdou. Byly doby, kdy se do televize tlustí lidé vůbec nedostali. Ale být tlustý neznamená být ošklivý – jsme jenom trochu větší,“ řekla o své nové roli usměvavá moderátorka, která se těší na nové zážitky.

Upřímně, celá situace mě velmi mrzí. Halina Pawlowská je totiž nenahraditelná osobnost české kultury, a to nejen pro svou postavu a vzhled, ale především díky jejímu humoru, způsobu mluvy a především díky úžasné energii, kterou dokázala předat i nám, divákům televizních obrazovek. Teď je ale nejdůležitější, aby se dala zdravotně do pořádku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz