Hlavní obsah

Ivan Mládek zkazil synovi život. Podobně i ostatním dětem, které tajil

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Dezidor – Fotografie je vlastním dílem, CC BY 2.5, Wikimedia Commons

Hudebník Ivan Mládek léta proplouvá showbyznysem bez velkých skandálů. Jediná neřest, která na něj praskla, byla ta, že si odskočil od své ženy Evy do náruče cizích dam. A to se mu v životě několikrát vymstilo.

Článek

A právě to, že si s jednou milenkou stačil pořídit nemanželského potomka, dokázal 20 let dokonale své dítě skrývat. To mělo na jeho syna skutečně negativní dopad. Mládkovi příznivci mají totiž dobře zmapovanou jeho biografii. Nepochybně dobře vědí, že polovinu svého života je ženatý s jednou ženou a má syna Štěpána, který slaví úspěchy v právnické sféře. Tím ale výčet jeho potomků nekončí, tedy aspoň ne těch oficiálních. Mládek má totiž se svou již bývalou milenkou Libuší Roubychovou nemanželské dítě. S touto skutečností se ženě přiznal teprve nedávno. Stále ji ale úspěšně tajil, že takových jeho levobočků běhá po světě mnohem více.

Dětí jako smetí, ale nikdo o nich nevěděl

Ač nerad, přece jen záhy Ivan Mládek potvrdil, že je ještě otcem již dospělého syna Mikuláše. „Nemá cenu to zapírat, když je to venku. Nechci vypadat jako srab,“ řekl v jednom ze svých rozhovorů zpěvák, který hned doplnil, že rodinu kvůli tomu opouštět určitě nebude a je pro něho stále to nejdůležitější. Minulost je minulost. Sdílnější ale byla Mikulášova matka, jedna z někdejších milenek Jaroslava Hlavešová. „Ano, Mikuláš je Ivanův syn. Kdysi. Jsme spolu dělali v televizi, kde jsme se seznámili,“ rozpovídala se Hlavešová. Na matku svého utajovaného potomka ale nezapomněl a dodnes spolu mají velmi blízký kontakt.

Dětem se snažil vždy maximálně věnovat

„Kdysi sem jezdíval častěji. Vídají se spíš se synem,“dodala jeho bývalá milenka. Podle všeho jeho syn moc nestrádá, ale otec mu chyběl. Na Vánoce vždy dostal plno dárků, ale nikdy nepoznal tu autoritu, kterou potřeboval. Co ale Mikuláše nejvíce trápilo, je situace, kdy ho Ivan Mládek tajil, stejně jako ostatní děti, které si s milenkami pořídil. Jak ale prozradili i ostatní děti, jejich otec za nimi pravidelně jezdil, posílal jim dárky a peníze. Nestalo se, že by o něm nevěděli, ale nikdy se nesměli zmínit o tom, že je jejich otcem právě úspěšný hudebník Ivan Mládek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Ivan Mládek

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz