Hlavní obsah
Lidé a společnost

Iveta Lutovská nemá po rozvodu peníze. Musí prodávat oblečení i dětské hračky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Petr Novák, wikimedia commons CC BY-SA 3.0,

Moderátorka televize Nova se po rozvodu dostala do pěkně složité informace. Podle jejích slov totiž jen stěží vyjde s penězi a musí dokonce prodávat oblečení a hračky svých dětí.

Článek

Moderátorka, modelka a bývalá česká Miss Iveta Lutovská měla vše, na co si jen ukázala. Skvěle našlápnutou kariéru, dobrého manžela a dvě krásné a zdravé děti. To ještě ale netušila, že se manžel jednoho dne zblázní do mladší milenky, ke které se odstěhuje. Po jedenácti letech se tak nakonec rozvedli a z Ivety Lutovské se stala matka samoživitelka.

S nevěrným Jaroslavem Vítem má syna Matěje a dceru Anetu. Na ty je momentálně sama a má je výhradně ve své péči. Původně si ale moderátorka vůbec nechtěla přiznat, že by měla v manželství nějaké problémy. Myslela si, že jen manžel hodně pracuje a vůbec by ji nenapadlo, že on zatím chodí za milenkou. Posledním hřebíčkem byl ale milostný poměr s dcerou známého herce Kratiny.

Iveta Lutovská má finanční problémy

„Mám finanční problém, a kdyby nebylo sociálních sítí, byl by větší. Bez spoluprací a občasných nabídek z modelingu by to bylo velmi těžké. Mateřská je zanedbatelná, protože jsem si myslela, že budu jen rok na mateřské, ale dvakrát jsem musela odložit návrat na Novu a vyčerpala jsem si ji. Ta částka, co mi chodí, je zanedbatelná. Stačí tak na jeden nákup,“přiznala otevřeně v jednom ze svých rozhovorů.

S dětmi si tak po rozvodu Iveta našla nové bydlení, ale být matka samoživitelka je prostě náročné. Proto také začala prodávat svoje věci a dětské hračky jenom proto, aby měla nějaké peníze na obživu. „Je to náročné. Nejde ani tak o tu péči, protože tak jsem stejně byla zvyklá fungovat, ale náročnější je to v tom, že tam není ten druhý, který by to dítě třeba vyzvedl ze školy nebo třeba došel nakoupit,“ nechala se slyšet moderátorka, která neztrácí dobrou náladu.

Moderátorka tím zároveň vytřídila šatník a uspořádala si domácnost. Soudní spor navíc také stál nějaké peníze a moderátorka se tak dostala na dno svých finančních možností. Konečně je teď ale spokojená a vymanila se ze vztahu, kde jí nebylo dobře. A nesvědčilo by to ani dětem, protože napětí, které mezi partnery panovalo, se částečně přenášelo i na ně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz