Hlavní obsah

Skončí Jana Boušková v Prostřeno? Vážná operace a zdravotní problémy si vybírají svou daň

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37296145

Oblíbená herečka Jana Boušková prochází náročným obdobím. Nedávno podstoupila složitou operaci a její zdravotní stav vyvolává obavy nejen u fanoušků, ale i v televizním zákulisí. Jak to s ní vlastně je? A hrozí jí skutečně konec v oblíbeném pořadu?

Článek

Podle informací z blízkého okolí herečky šlo o velmi náročný zákrok. „Jana musela podstoupit náročnou operaci, ze které se následně dlouho dávala dohromady. Snaží se ale co nejdříve uzdravit, aby mohla dělat co nejlépe svou práci,“ řekl tehdy zdroj z televize Prima pro Freelite.cz. Její manžel Václav Vydra se snaží být optimistický a všechny fanoušky dokonce nedávno osobně uklidnil, že bude jeho manželka v pořádku. „Janička je bojovnice. Už je v plném pracovním nasazení, namlouvá Prostřeno! a hraje,“ uvedl pro média. Jenže realita může být trochu jiná a zřejmě i komplikovaná.

Fanoušci si v posledních dílech Prostřeno! všimli, že s Janou není něco v pořádku. „Paní Boušková vypadá unaveně a její hlas zní jinak,“ napsala na sociální sítě divačka Alena. A není sama. Toho si začala všímat i média, která začala pátrat po tom, jak si ve skutečnosti Jana Boušková vede a jaký je její současný stav. Zdroj z produkce pořadu dokonce prozradil, že se herečka velmi snaží, ale její stav není dokonalý. „Jana se snaží, ale je vidět, že ji zdravotní problémy trápí. Často potřebuje přestávky a její hlas není tak energický jako dřív.“ To vyvolává otázky o její budoucnosti v pořadu.

Sama Jana Boušková se k situaci zatím nevyjádřila a vedení televize Prima nechce tuto situaci veřejně komentovat. Nastávají tak otázky, zda herečka bude moci pokračovat ve své práci, nebo bude muset legendární pořad po patnácti letech opustit. Jedno je jisté - bez Jany Bouškové by Prostřeno! už nebylo tím, čím bývalo. Její hlas k tomuto pořadu neodmyslitelně patří a její humor dokáže rozptýlit i tu nejvíce nepříjemnou situaci.

Zdroje: TV Prima, autorský text, Freelite.cz, životvčesku.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz