Hlavní obsah

Jaroslava Obermaierová se bojí o svou budoucnost. Mohla by přijít o svou hlavní roli a příjem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Nextfoto.cz-zakoupená licence k užití

Herečka Jaroslava Obermaierová neodmyslitelně patří mezi ikony českého showbyznysu. Nyní se ale tato oblíbená herečka obává, jaká bude její budoucnost, pokud by přišla o svou roli, která ji zajišťuje hlavní příjem.

Článek

Jako Vilma Nyklová se herečka objevuje v seriálu Ulice již od roku 2005, tedy od samotného počátku, kdy se tento seriál začal vysílat. Vždy měla hlavní dějovou linku a její postava si prošla několika životními etapami. Dvakrát ji zemřel manžel, nakonec se stala babičkou nalezené vnučky, ale také prababičkou, protože synovi Lumírovi se narodil syn Lexík.

Sluncem zalitá postava s úsměvem na tváři, ale také šílená drbna, které v seriálové ulici rozhodně nic neuteklo. Jenže jak se čas mění a její postava začala vyvíjet, scenáristé mají zřejmě s osudem Vilmy Niklové zcela jiné plány, než si samotná herečka představuje. A není se čemu divit, že se začala obávat, protože by mohla přijít o dost zásadní příjem ve svém životě. „Mám tu postavu ráda. Na nebezpečí jsem nemyslela,“ řekla v rozhovoru pro web Freelite.cz a dodala, že by se jí stýskalo.

Foto: Foto: TV Nova/se svolením k publikaci

Vilma Nyklová potkala svého nového partnera a odstěhovala se do Čerčan.

Dokonce přemýšlí o tom, jak to vlastně bude. Vilma Nyklová se totiž zamilovala do Vildy Burdy, který se objevil v Ulici, aby se konečně osobně poznali. Zpočátku nedůvěryhodný vztah vyvrcholil tím, že se k němu Vilma odstěhovala do Čerčan a z Ulice odešla. „Postava Vilmy Nyklové je součástí seriálu Ulice už od jeho počátků a stala se neodmyslitelnou součástí příběhu. I když se nyní přestěhuje do Čerčan ke svému partnerovi Vildovi, neznamená to, že zmizí z děje úplně,“ uvedli tvůrci seriálu k oblíbené postavě, ale tomu samotná herečka nevěří a obává se, jaké to bude.

Obermaierová si je ale moc dobře vědoma toho, že by se fanoušci za její postavu přimluvili a protestovali by proti tomu, že by měla skončit. „Já se bojím, aby tu Vilmu, která v ději zatím dál jezdí na návštěvy za rodinou, úplně nevymazali. To by mě moc mrzelo. Ony by se ty ženský asi vzbouřily, kdybych už v Ulici nehrála,“ dodala dále s úsměvem na tváři a věří, že tak rychlý její konec v seriálu nebude.

Produkce na to ale má trochu jiný názor a prozatím to vypadá, že se herečka do seriálu jen tak nevrátí. „Pravda je taková, že se Jaroslava v seriálu už moc objevovat nebude. Scénáristé mají v plánu její postavu postupně utlumovat. Je to smutné, ale takový je někdy život v showbyznysu,“ uvádí výše uvedený web, který získal informace přímo z produkce televize Nova.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz