Hlavní obsah
Umění a zábava

Jennifer Lopez konečně promluvila o rozvodu s Affleckem. Její proslov byl emotivní

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: MTV UK – https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=145832419

Jennifer Lopez (55) konečně prolomila mlčení o svém rozvodu s Benem Affleckem (52). V exkluzivním rozhovoru pro Interview Magazine zpěvačka a herečka otevřeně popsala své pocity a myšlenky ohledně konce jejich manželství.

Článek

Letošní léto bylo pro J.Lo nečekaně turbulentní. Nejenže musela zrušit své plánované turné This Is Me… Live, ale také se rozpadlo její manželství s hercem Benem Affleckem. „Bylo to nejtěžší období mého života, ale zároveň to nejlepší, protože jsem mohla pracovat na sobě,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru, který vydala několik měsíců poté, co se dostala na dno. „Teď se na to dívám z druhé strany a říkám si, že je to přesně to, co jsem potřebovala,“ svěřila se dále a dodala, že jí hodně pomohlo natočit dokument, který zachycoval rozpad jejího manželství.

Bolestivý rozchod

Jennifer přiznala, že ukončení vztahu s Benem bylo mimořádně náročné. Přirovnala tento zážitek k silnému úderu do hlavy nebo k pocitu, že na ni spadl dům. Cítila se strašně a největší bezmoc způsobovala nejistota, kterou cítila. „Cítila jsem se, jako kdyby mě někdo bouchl velmi silně do hlavy obrovskou holí,“ popsala své emoce. Tento rozchod byl o to bolestivější, že se jednalo již o druhý pokus páru o společný život. Nikdo nečekal, že by jim to tentokrát nevyšlo, protože na první pohled vypadali jako zamilované hrdličky, kterým nic nebrání.

„Být v nějakém vztahu mě nedefinuje. Nemůžu hledat štěstí v druhých, musím ho mít v sobě,“ uvedla Lopez. Toto prohlášení tak zcela jasně ukazuje, že Jennifer momentálně nehledá nový vztah a chce se věnovat sama sobě. Podle informací webu TMZ Jennifer podala žádost o rozvod u soudu v Los Angeles s datem odloučení páru 26. dubna 2024. Oficiální zprávy o jejich rozvodu se však objevily až 20. srpna, což je o 4 měsíce později. Proč to tak dlouho dvojice tajila, je ale do dnešního dne záhadou.

Důvody jejich rozchodu jsou nejasné

Důvody rozchodu zůstávají nejasné, ale spekuluje se o tom, že pár byl příliš povahově odlišný. „Affleckovi mělo v manželství s Jennifer vadit hlavně to, jak medializovala jejich vztah, zatímco on toužil po větším soukromí,“ uvedl zdroj blízký páru, který se domnívá, že to byl hlavní kámen úrazu manželství. I přes bolest a smutek, kterou Jennifer Lopez prožívá, se snaží na situaci dívat pozitivně. „Cítit osamělost a strach je těžké, ale když se do těch pocitů ponoříte, zjistíte, že vás nezničí,“ řekla Jennifer Lopez v rozhovoru.

Její upřímná zpověď ukazuje, že i celebrity procházejí těžkými životními obdobími, ale mohou z nich vyjít silnější a dominantnější. Jennifer Lopez se nyní soustředí na svou rodinu a kariéru. Její fanoušci jí vyjadřují podporu v tomto náročném období a na Instagramu má samé podporující komentáře. Jennifer Lopez je připravena vše zvládnout s odhodláním a silou, která ji provází celou její kariérou. „Mám ty nejchápavější fanoušky na světě,“ dodala vděčně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz