Hlavní obsah

Kaira Hrachovcová se ukázala v plavkách, fanoušky dostala do kolen. v 50 letech boří předsudky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=86195413

Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová dokazuje, že věk je jen číslo a tetování může být cestou k sebepoznání a sebepřijetí. Ve svých padesáti letech boří společenské předsudky a ukazuje, že krása není omezena věkem ani množstvím tetování.

Článek

Tetování už dávno není jen nějakou vizitkou mladých rebelů a společenských vyvrhelů, jak si někteří dříve o lidech, kteří tuto dekoraci na svém těle měli, mysleli. V současné době se stává aktivní formou sebevyjádření a uměleckou zpovědí každého člověka. Kaira Hrachovcová, která se vedle herectví věnuje i tetování, se rozhodla do této oblasti přinést trochu lidské osvěty. Sama se na jednom školení inspirovala a rozhodla se, že se zaměří na své tělo.

„Jako tatérka vnímám různorodost těl, která nás činí jedinečnými. Nechat se tetovat je způsob, jak být autentický i když se zdá, že je to jen o kůži, ale to rozhodně není,“ vysvětluje na Instagramu svůj postoj k tetování. Kaira začala pracovat jako profesionální tatérka, a tím získala jedinečnou možnost pozorovat lidské tělo a všímat si, že každé je jiné, včetně příběhu, který se za ním skrývá. Poznala, že lidé někdy neví, jak se k sobě chovat a mají tendenci se neustále podceňovat.

Kateřina Hrachovcová se ukázala v plavkách

„Každé tělo je krásné a zaslouží si být viděno,“ napsala na svém Instagramu Kaira Hrachovcová, která své poselství aktivně šíří i na sociálních sítích, aby inspirovala i ostatní ženy k tomu, aby se nebály a otevřely. Ve svých padesáti letech navíc dokazuje, že věk je skutečně jen číslo. Její nedávné fotografie v plavkách, které krásně odhalily její potetované tělo, jsou důkazem, že krása a sebevědomí nemají věkovou hranici.

Jako herečka, moderátorka, tatérka, numeroložka a osobní koučka se rozhodla, že bude veřejnosti prezentovat vlastní názor o tom, co ve skutečnosti naše tělo je a jak můžeme vyjádřit své myšlenky a pocity, které nechceme, aby zůstaly ukryty. „V rozmanitosti je naše síla. Je normální a v pořádku, chtít být viděn, oceněn a uznán / v čemkoli / ať už jsme introvert nebo extrovert. Každý jsme originál, a právě v této rozmanitosti je naše síla. Na co jedu a čím jezdím,“ dodala na svém Instagramu. Fanoušci jsou navíc z této fotografie nadšení, protože takovými fotkami dokazuje, že věk je jenom číslo, ale rozhodně neznamená společenskou hranici nebo bariéru.

Zdroje: Instagram, autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Kateřina Hrachovcová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz