Hlavní obsah

Kateřina Ujfaluši se chová jako malé dítě. Jenom dělá ksichty a pošklebky, je to mimino

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Nova

Herečka Kateřina Ujfaluši si v Ulici momentálně užívá svou roli Žofky. Jenže ta divákům pořádně leží v žaludku, protože se chová jako malé dítě. Co jim tedy tak vadí?

Článek

Kateřina je dcerou bývalého českého fotbalového reprezentanta Tomáše Ujfalušiho, který byl významným obráncem a hrál za kluby jako Hamburger SV, Fiorentina a Atlético Madrid. O soukromém životě Kateřiny Ujfaluši není veřejně dostupných mnoho informací. Zdá se, že si udržuje relativně nízký profil navzdory známému jménu svého otce.

Herečka však v posledních měsících leží mnoha lidem v žaludku, protože se chová jako malé dítě. Podle nich dělá hrozné obličeje, neustále se divně tváří a co se romantického vztahu týče, tak se chová jako malé dítě. Neumí vůbec zahrát zamilovanou dívku. Jen se na Michala neustále pošklebuje, chová se jako malé dítě a myslí si, že jsou na ní všichni zvědaví. To ale tak skutečně není.

Lidem jejich zamilované pohledy vadí, protože to není vůbec přirozené ani originální. „Kateřina Ujfaluši to hraje strašně. Jak pořád kroutí tu pusu, to je šílené. Furt se jenom divně tváří, pošklebuje se,“ napsala jedna ze sledujících na Instagramu. „Kdykoliv se tam objeví, tak já to musím přepnout. Na tu umělou holku se vůbec nedá koukat, není přirozená, hrozně divně se chová,“ dodala jiná sledující.

Kromě toho se sledující shodují na tom, že jim vadí i Michal, který zamilovanou roli nehraje vůbec dobře. Podle sledujících by tato dějová linka měla raději skončit, protože se na to diváci nemohou vůbec dívat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Kateřina Ujfaluši

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz