Hlavní obsah
Aktuální dění

Kazma vyhodil milion z vrtulníku. Lidé běhali po poli jako srnky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/CC BY 3.0

Kazma vyhodil svůj milion z vrtulníku. A udělal to proto, že lidem slíbil, že ho někomu dá. Zřejmě nechtěl být štědrý vůči charitě, a tak se rozhodl uspořádat takovou divočinu.

Článek

Když už nevyšla jeho geniální hra, jak jí také Kazma prezentoval, rozhodl se uspořádat něco výjimečného. Původní Kazmův plán byl takový, že jeden návštěvník kina bude mít tu možnost, že otevře trezor v pražských Holešovicích, kde nalezne jeden milion dolarů. To z nevysvětlitelných důvodů nevyšlo, a tak se Kazma rozhodl udělat něco speciálního. Chtěl se totiž prezentovat, a vlastně se stále i prezentuje, jako dobrotivý Bůh, který rozhazuje peníze. Fanoušky tím pořádně naštval.

Proč je nedal Martínkovi?

Není to tak dávno, co jsem zde psala článek o tom, že nemocný Martínek potřebuje vybrat velkou částku na svou léčbu. Díky skvělému národu se peníze vybraly, ale lidé se od té doby ptali, proč Kazma svůj milion raději nedal na dobrou věc. On se k tomuto tématu vůbec nevyjadřoval a příběh malého Martínka zcela přešel. Tím naštval hodně svých sledujících, kteří mu fandili. Teď se rozhodl, že své příznivce znovu trochu poškádlí a rozhodl se jen tak ze vzduchu vyhodit jeden milion. Naprosto nelogické a bláznivé.

TikTok plný videí

V neděli po poledni se na sociální síti TikTok objevilo několik desítek videí, která zobrazují, že Kazma opravdu svůj slib dodržel. Milion však neházel v českých korunách, ale v dolarech, na které nalepil speciální QR kódy. Penízky pak následně poslal z nebe dolů. Pod ním se nacházelo pole a vedle několik vesnic. Na toto pole se během několika minut seběhlo mnoho lidí, kteří za vrtulníkem kroužícím po nebi běhali jako srnky. Zatím se podle všeho nikdo nepopral. Kazma zřejmě čekal, že se lidé kvůli jeho penězům zblázní, ale opak je pravdou. Lidé na jeho peníze zanevřeli. Jak někteří komentovali, nebudou běhat za penězi, jak by si Kazma zřejmě představoval. Nenechají prý ze sebe dělat blázny.

Význam soutěže?

A jaký je skutečný význam soutěže? To nikdo z nás neví a neprozradil ho ani Kazma. Jak to tak vypadá, Kamil Bartošek chtěl jen své fanoušky poškádlit a myslel si, že svým na oko velkolepým gestem na své profily přivede i nové sledující, kteří mu na sociálních sítích vydělávají nemalé peníze. Milion je rozházený, peníze nemá a celá show skončila poněkud zvláštně. Vyjádření Kazmy neproběhlo, lidé se nepoprali a tak to vypadá, že to ani napodruhé nevyšlo.

Anketa

Běželi byste na pole a chytali miliony?
ANO
23,9 %
NE
65,8 %
MOŽNÁ
10,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 117 čtenářů.

Zdroj: Autorský text a zamyšlení autora.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz