Hlavní obsah

Jak je to s láskou Denisy Nesvačilové? Podle všeho chce provokovat Kolečka a získat ho zpět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Show Jana Krause – https://www.youtube.com/watch?v=S3gbrFw1CQY, CC BY 3.0,Wikimedia commons

Denisa Nesvačilová se nedávno objevila s novým mužem. Dvojice se spolu ukázala na festivalu v Karlových Varech. Jenže jejich vztah vyvolává řadu spekulací. Je to opravdová láska, nebo jen snaha zapůsobit na bývalého milence Petra Kolečka?

Článek

Denisa se na veřejnosti objevila s mladým právníkem Michalem. Jejich společné vystupování však působilo poněkud rozpačitě. Zatímco herečka se bavila s přáteli, Michal se držel spíše stranou. „Není z branže, takže není zvyklý na zájem médií,“ omlouvalatehdy Denisa jeho zdrženlivé chování. To by samozřejmě mohla být pravda, ale mnozí si kladou otázku, proč se nepřipojil k zábavě a neprojevoval city ke své údajné partnerce.

Provokace namířená na Petra Kolečka?

Mezi přáteli se dokonce šušká o tom, že nový vztah Denisy Nesvačilové může být jen způsob, jak zapůsobit na jejího bývalého milence Petra Kolečka. Ten ji před časem opustil kvůli Anetě Vignerové, s níž má syna a kterou si nedávno vzal za ženu. „Denisa chce Kolečkovi ukázat, že dokáže být šťastná i bez něj,“ tvrdí zdroj blízký herečce. A zdá se, že pokud je to její cíl, tak se jí to daří. Podle dostupných informací měl být Kolečko dost rozčilený, když se dozvěděl o novém vztahu své exmilenky.

Jak to ovlivňuje manželství Kolečka a Vignerové?

Celá situace má však dopad i na současný vztah Petra Kolečka. Jeho manželka Aneta Vignerová nedávno přiznala, že trpí depresemi a musela vyhledat odbornou pomoc. „Starého psa novým kouskům nenaučíš,“ komentuje situaci jeden z blízkých přátel páru. „V případě Kolečka může platit – jednou nevěrný, pořád nevěrný.“ Někteří dokonce spekulují o tom, že by nejlepším řešením pro Vignerovou mohl být rozvod. Otázkou zůstává, zda má Aneta sílu udělat tento radikální krok.

Situace kolem Denisy Nesvačilové, Petra Kolečka a Anety Vignerové zůstává napjatá a plná otazníků. Je nový vztah Denisy opravdový, nebo jen hra na city? Dokáže Petr Kolečko konečně usadit a být věrný své manželce? A jak se zachová Aneta Vignerová? „Člověk je v životě postaven před různé zkoušky a musí se rozhodnout. Někdy to bolí, ale když se rozhodne správně, tak ta bolest přejde,“ řeklakdysi Denisa v jednom z rozhovorů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Aneta Vignerová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz