Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Nebezpečná láska k Mohamedovi. Diagnóza MMD číhá na každou ženu. Je stejně neléčitelná jako ADHD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Public domain

Už jste někdy slyšeli o zkratce MMD. V překladu to znamená My Mohamed is Different. A co si pod tímto pojmem představit? Vztah, kdy se chytíte do pasti plážového inženýra, který si vás dokáže omotat jako plastovou loutku.

Článek

Ženy mají rády muže tmavší pleti

Co si budeme povídat, jsou mezi námi ženy, které prostě muži tmavší pleti přitahují. Není na tom nic špatného. Pohledný arabský muž s vypracovaným tělem je krásná a romantická představa. A právě proto, že některým z nás muži tohoto vzhledu imponují, je velmi nebezpečné se s nimi setkat. Hodně se tato past objevuje na dovolených. Některé ženy dokonce dobrovolně vyhledávají vztah na dálku, které má jisté výhody. Jiné ženy naopak vidí lásku v tom, když si za manžela vezmou Egypťana, Tunisana nebo Marokánce. A každá z nich tvrdí, že její Mohamed je úplně jiný.

Romantika jako přes kopírák

Všechny začátky těchto nebezpečných vztahů bývají jako přes kopírák. Jedete s kamarádkou na dovolenou, když se tam na baru zakoukáte do pohledného plážového inženýra. Několikrát se na vás usměje a vy cítíte lehké záchvěvy. Jenže pozor, každý z těch, kdo pracuje na plážích, ať už se jedná o barmana, plavčíka, fotografa nebo animátora vám bude tvrdit, že má vystudovanou vysokou školu. A to vás zaujme. Před vámi pak začne vyprávět svůj životní příběh o tom, co vystudoval, jak se mu daří, kde pracuje, ale také to, že je z chudé rodiny, a proto musí naplno pracovat. A vás to natolik zaujme a chcete mu pomoci. Navíc na vás působí nějaké vypité drinky, teplo a jeho krása.

Láska mého života

Proto abyste svého milovaného Mohameda viděla kdykoliv budete chtít, uděláte opravdu cokoliv. Láska a touha je větší než vaše skutečné potřeby. Nevadí vám, že riskujete finanční nejistotu, problémy v práci. Pohádáte se svými rodiči, a dokonce klidně zapomenete i na své děti. Některé ženy dokonce svou rodinu úplně opustí. Mohamed na vás pravidelně čeká na letišti, dívá se vám do očí, nepustí vás, líbá vás. A vy se cítíte jako v sedmém nebi. Váš Mohamed vás seznámí se svými kamarády a vy si postupně přestanete všímat toho, že vše platíte vy. Platíte hotel, jídlo, někdy mu koupíte dražší dárek. Hlavně všechno děláte zaslepená láskou, vůbec vám následky nedochází. Najednou vás chce Mohamed představit své rodině. Ta vás přijala a všichni jsou z vás nadšení. Vstříc lásce vás Mohamed požádá o ruku. A vy s radostí řeknete, že ano.

Po svatbě je všechno jinak

Svatba nebude honosná ani plážová. Žena se svým drahým vyrazí do malé kanceláře na ministerstvu, kde odříkáte věty, kterým nerozumíte. Na papír následně otisknete všechny své prsty. A tím jste se upsala. Přijala jste islám jako svou víru. Kouzlo první noci se však nekoná. Mohamed vás začne ignorovat, odmítá s vámi komunikovat a jediné, co chce, je udělat vám dítě, abyste svou pozornost soustředila někam jinam. Nebojí se před vámi konzumovat drogy. Jste v pasti. S dítětem na krku se nesmíte vrátit do své země, porušila byste totiž islámskou víru. A ještě k tomu zjistíte, že váš Mohamed má mnoho více žen. Nejste tedy jediná. Váš sen o lásce se rozplynul.

To jsem někde slyšela

Když jste dočetli až sem, zjistili jste, že už jste o tomto příběhu někdy slyšeli? Je totiž dost možné, že se to stalo vaší kamarádce, mamince, nebo jste o tom někde už četli. Někdy to však dopadlo dobře, jsou však případy, kdy se žena z této pasti už nikdy nedostala. Stanovení diagnózy MMD je na vás. Žádný lékař vám s tím nepomůže, je to něco jako ADHD. A jak reagují lidé, kteří o tom problému již slyšeli? Ví, že tito plážoví inženýři existují, ale jsou velmi nebezpeční.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz