Hlavní obsah

Nový seriál TV Prima bude bez Evy Burešové. Lidé už se modlili, aby tam nebyla, bude nám ale chybět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/zakoupená licence

TV Prima chystá novou lahůdku pro vaše večery. Od 22. října se můžete těšit na nový rodinný seriál Kamarádi, který nahradí dlouholetý hit ZOO. Co je na tom nejzajímavější? Tentokrát v hlavní roli neuvidíme Evu Burešovou!

Článek

Nový seriál Kamarádi nás zavede do malebné vesničky Stráně, kde se setkáme s trojicí přátel z dětství - Veronikou, Petrem a Oliverem. Tito mladí lidé se rozhodli vrátit do svého rodiště a vdechnout mu nový život. Zní to jako perfektní recept na pohodový večerní seriál, nemyslíte? V hlavních rolích se představí David Gránský, Anastasia Trmal Chocholatá a Jan Komínek. A co víc, tvůrci slibují, že seriál nabídne příběh o síle přátelství, osobním růstu a snaze navrátit život do rodné vsi.

To zní opravdu slibně! A tentokrát už v seriálu neuvidíme v hlavní roli Evu Burešovou, jako tomu bylo snad v každém novém projektu, který televize Prima natočila a vydala. Musím říct, že reakce na její nepřítomnost v novém seriálu jsou různorodé. Někteří fanoušci si oddechli, jiní jsou zklamaní. Ale proč vlastně? Eva je bezpochyby talentovaná herečka a zpěvačka. Její výkony v seriálech jako ZOO nebo Slunečná byly skvělé. Ale upřímně? Někdy je prostě něčeho moc.

Eva Burešová bude v novém seriálu chybět

Eva byla v poslední době všude - v televizi, na sociálních sítích, v časopisech. A to může být pro některé diváky únavné. Sama Eva přiznala, že si prošla syndromem vyhoření. „Několikrát se stalo, že mě to ‚vypnulo‘ na několik dnů. Byla jsem úplně nepoužitelná,“ svěřila se v jednom rozhovoru. A to je přesně ten moment, kdy si říkám, že je to taky jen člověk jako my všichni.

I když se možná někteří těší na seriál bez Evy Burešové, musíme uznat, že je to opravdu dobrá herečka. Její schopnost vcítit se do role a přinést postavě život je obdivuhodná. A co teprve její pěvecký talent! Vzpomeňte si třeba na její duet s Tomášem Klusem v seriálu ZOO. Eva Burešová možná není v novém seriálu Kamarádi, ale jsem si jistá, že se s ní brzy setkáme v jiných projektech. A kdo ví? Možná si po zaslouženém odpočinku užijeme její talent ještě víc!

Zdroje: autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz