Hlavní obsah
Umění a zábava

Ondřej Sokol v pořadu Na lovu je k nesnesení. Chová se strašně, ponižuje lidi a sebe ztrapňuje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: TV Nova/se svolením

Pořad Na Lovu je součástí našich televizních obrazovek již několik let. Jenže za tu dobu stihl některé diváky rozdělit na dvě strany. Někomu se tento pořad líbí, druzí ho kritizují se vším všudy, včetně moderátora.

Článek

Ondřej Sokol se jako moderátor dopouští několika sporných momentů, o kterých začali někteří sledující diskutovat nejen na Instagramu, ale také na sociální síti Facebook. Podle všeho nedokáže moderátor ve svém pořadu Na lovu držet profesionalitu. Před nedávnou dobou dokonce soutěžícímu vyzradil správnou odpověď, což musela dokonce zachraňovat i lovkyně Belladonna. Takové přešlapy mohou narušovat důvěryhodnost celé soutěže, což se některým sledujícím skutečně nelíbí.

Ale to není vše. Zajímavý pohled do zákulisí nabízí i osobní svědectví přímo z natáčení. Ondřej Sokol si během pauz dopřává elektronickou cigaretu, což podle některých soutěžících paradoxně pomáhá uvolnit napjatou atmosféru ve studiu. To ukazuje i jeho lidskou stránku, která není na obrazovkách vidět. V zákulisí je to totiž zcela jiné, než vidíme na televizních obrazovkách.

Ondřej Sokol se neustále ztrapňuje

Moderátor se občas dostává do trapných situací vlastní vinou. Například když si nepamatoval, že Xindl X napsal scénář k filmu, ve kterém sám hrál. Zvláště problematický je jeho přístup k některým členům týmu lovců. Dokonce se na sociálních sítích objevují stížnosti na to, jak nevhodně komentuje věk nejmladšího z lovců, kterému se říká Bandita.

Sledujícím rovněž vadí, že se Ondřej Sokol předvádí, neustále něco komentuje a pokouší se o někdy docela nevhodné vtipy nejen na stranu soutěžících, ale také lovců, kteří si to ale nechávají líbit, aby zachovali uvolněnou atmosféru. Druzí si naopak myslí, že některé soutěžící vědomě ponižuje. I přes všechny tyto karamboly nelze moderátorovi upřít, že dokáže vytvořit zábavnou atmosféru a udržet po celou dobu vtipné tempo soutěže. I tak se tento pořad stal součástí televizního programu a získal si své věrné diváky každý všední den v podvečer.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz