Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál ZOO se začíná rozpadat: Herci utíkají a diváci se nechtějí dívat na Evu Burešovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jindřich Nosek / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Je tomu téměř dva roky, co se poprvé na Primě objevil seriál ZOO. Prostředí se zvířaty a krásy ZOO Dvůr Králové nad Labem všechny diváky přilákaly k televizním obrazovkám. Ale za dva roky už je toho nějak moc.

Článek

Seriál ZOO se na televizní obrazovky dostal jako rodinný pořad, ve kterém si svou zábavu a oblíbené postavy našly téměř všechny věkové kategorie. Děti rády sledovaly zvířátka, dospělí se zamilovali do hlavních postav, a ti nejstarší sledovali krásné okolí a pozadí, které se v seriálu velmi často objevuje. ZOO se během několika dílů dostala na přední příčky sledovanosti, ale jak se říká, čeho je moc, toho je příliš.

Jen rok?

Podle původního plánu se měl seriál vysílat pouze rok, stejně jako její obdobná konkurence Slunečná. I v ZOO se hlavní role ujala herečka Eva Burešová, která kývne snad na každou nabídku, která přijde. Jenže ona postupem času scenáristy vypekla a byla těhotná. S tím dějová linka Viki nepočítala, a proto museli všichni jen kvůli Evě celý seriál předělat. Ona si pak na chvíli ze seriálu zmizela, ale po nějaké době je zase zpět. Vše se vlastně točí kolem Evy Burešové, dalo by se říct.

Tím, že odešla na mateřskou, se musela nejen její role, ale i role ostatních kompletně předělat. Tím se však v seriálu začaly dít nepěkné zápletky, dramata a stala se z toho spíše detektivka než-li rodinný seriál pro všechny. To se začalo divákům nelíbit a mnozí už ZOO dávno nesledují. Ti, co ale vydrželi, pevně doufali, že se děj znovu vrátí k původnímu scénáři. Opak je pravdou. Ze seriálu je kriminálka, dějí se tam napínavé scény a někdy jde i o život.

Herci utíkají

O tom, že se ZOO trochu vymkla původnímu scénáři, svědčí i fakt, že někteří herci ze seriálu utíkají. Jako první svůj konec oznámila herečka Veronika Freimannová, která se prý bude raději věnovat divadlu a jiným projektům. Další, která ze seriálu utíká, je představitelka Elišky, úspěšná a oblíbená herečka Lucie Polišenská. Ta sama přiznala, že seriály má ráda, ale někdy už je toho i na ní moc. Polišenská v seriálu ZOO už prostě hrát nechce. „Natáčet dlouho seriály mě baví, ale čeho je moc, toho je příliš , proto jsem se rozhodla v ZOO skončit,“ řekla v rozhovoru pro rozhlasový pořad Větrník.

Na tom, že je seriál nudný a nezajímavý, se shodují i diváci, kteří na sociálních sítích kritikou nešetří. „Scénář začíná být moc překombinovaný. Anča je zaláskovaná do Haďáka, láska jako trám a po chvíli odloučení už ji dávají dohromady s novým fotografem, trapné, dělají z ní přelétavou slečinku. Jako pardon, ale ta Zoo jde zase do háje,“ dodali sledující, kteří se shodují na tom, že seriál býval fajn a odpočinkový, ale v posledních týdnech je to velká nuda.

Zdroje: Úvaha autorky, větrník

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz