Hlavní obsah
Umění a zábava

Superlov: Konečně pořad, na který se dá dívat. Ondřej Sokol zajistil skvělou zábavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: SimcaCZE/Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0 unported

Televize Nova odvysílala premiéru oblíbeného pořadu Superlov. V hlavní roli není nikdo jiný než Ondřej Sokol, který zase zajistil nejlepší zábavu večera. Konečně něco rozumného.

Článek

Televize se začaly předhánět v tom, kdo vyprodukuje lepší pořad. Nejenže dnes televize Prima spustila svůj pořad Česko na grilu, ale i televize Nova se rozhodla vytasit se s novinkou, na kterou mnoho televizních diváků dlouhou dobu čekalo. Pořad Superlov je prostě jedničkou, která se nedá nesledovat. Několik soutěžících se přišlo utkat s pěti lovci a hrát o jeden milion korun.

Ten milion se opravdu vyhrát dá, protože loni se této soutěže zúčastnil jistý mladý muž, kterému se to skutečně povedlo. Proč tedy nezkusit štěstí a nevyhrát? Vždyť člověk přijde s prázdnou a nejhůře zase s prázdnou odejde. Nic horšího se mu stát nemůže. A já jsem si říkala, co asi tento pořad letos pro své sledující připraví. A jsem neskutečně potěšena, že něco takového vůbec vzniklo.

Konečně pořad, na který se dá dívat

Musím uznat, že je to po dlouhé době pořádný televizní pořad, na který se dá dívat. Myslím, že se u něho nemá člověk šanci nudit, užije si zábavu, a navíc se dozví i plno zajímavých věcí, které možná nevěděl. Zároveň i osobně zjišťuji, kolik věcí můžeme ve stresu a pod tlakem zapomenout. I takový měsíc narození svaté Anny, což byla jedna otázka z dnešního večera.

Závěrem mě překvapila starší seniorka, která dělala statistiky, myslím, že to byla Zdena. Ta zcela suverénně a s noblesou nakráčela do studia a převzala veškeré otěže moderování. Ondřej Sokol jen taktně přitakával a souhlasil s tím, co říká. Nakonec to paní Zdena riskla a vzala nejvyšší možnou částku, tedy 650 000 korun. A ona je skutečně vyhrála. Zde bylo vidět, že pokud si přijdete užít trochu zábavy a rozhodně se nestresujete tím, zda vyhrajete nebo ne, je velká pravděpodobnost, že se to povede.

Ondřej Sokol zajistil skvělou zábavu

Není to ale jen o soutěžících, nýbrž také o moderátorovi, který celému pořadu dodává pořádný kus zábavy. Ondřej Sokol je prostě mistr svého oboru a ví, jak na to. S ním se prostě nedá nudit, navíc vystupuje jako profesionál, nemluví sprostě a dokáže lehce setřást každého nepřítele. A to, s jakou noblesou vždy odzbrojí samotné lovce, to je něco neskutečného.

Nebýt tohoto pořadu, tak by asi sobotní večery nebyly tak zábavné. Jsem hrozně ráda, že znovu vznikají i vědomostní soutěže, u kterých se člověk může zrelaxovat a zároveň si obohatit své znalosti. Největší zábava nastane v moment, kdy se sejde celá rodina a zkouší si mezi sebou soutěžit. Jen tak dál, tohle se opravdu povedlo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz