Hlavní obsah
Umění a zábava

Tohle není Soňa z Ulice: Sexy divoženka Lucie Vondráčková skutečně zabodovala a ukázala své pravé já

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/zakoupená licence

Máme za sebou druhý večer přímého přenosu taneční soutěže StarDance a je nutno podotknout, že všechny výkony byly skutečně zajímavé a tanečně bohaté. Já mám ale svou favoritku jasnou a zajímá mě, jak jste na tom vy?

Článek

Lucie Vondráčková opět dokázala, že je skutečnou královnou parketu. V dnešním díle taneční soutěže StarDance předvedla výkon, který všem vyrazil dech, a ukázala, že pod její zdánlivě nevinnou tváří se skrývá divoká a vášnivá duše. Když se herečka objevila na tanečním parketu v ikonickém outfitu inspirovaném filmem Flashdance, bylo jasné, že diváky čeká něco výjimečného. A skutečně, její dnešní tanec ve stylu Cinthia Rhodes z tohoto kultovního snímku byl naprosto dokonalý.

Lucie se nám ukázala v krátkých šatičkách ve stylu spodního prádla a všichni netrpělivě čekali, jakou taneční kreaci předvede. Největší show však způsobilo odhalení jejích nových šatů, takže se Lucie ukázala ve zcela jiném outfitu během několika málo minut. Lucka Vondráčková se doslova převtělila do role sexy divoženky a předvedla strhující výkon plný energie a emocí.

Tímto vystoupením Lucie definitivně shodila nálepku hodné holky a ukázala své pravé já. Diváci mohli spatřit zcela jinou Lucii, než na jakou jsou zvyklí z jejích rolí nebo hudebních vystoupení. Byla to Lucie plná vášně, sebevědomí a nespoutané energie. To rozhodně není ta mrcha Soňa z nekonečného seriálu Ulice, kterou pravidelně vídáme na obrazovkách televize Nova.

A samotná porota rozhodně chválou nešetřila. Jan Tománek na všechny apeloval, že musí pro herečku hlasovat, protože má v sobě skrytý talent, který ještě může ukázat. Sobotním vystoupením tak Lucie Vondráčková nastavila laťku velmi vysoko nejen sobě, ale i ostatním soutěžícím. Zároveň dala jasně najevo, že umí překvapit a my se můžeme těšit na nové taneční kreace, které má ještě v záloze.

Zpracováno na základě živého přenosu StarDance

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz