Hlavní obsah
Umění a zábava

Uličníci ze StarDance: Hartl a spol. prozradili tajemství prvních tanců. Z toho by mohli mít problém

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Blogerka Terka

Zdá se, že někteří soutěžící letošního ročníku StarDance mají problém udržet jazyk za zuby! Patrik Hartl, Jana Paulová a Ondřej Ruml totiž neodolali a prozradili fanouškům, jaké tance je čekají v prvních kolech oblíbené taneční soutěže.

Článek

Jako první se rozpovídal spisovatel Patrik Hartl, který v Ranní show Leoše Mareše prozradil, jaký bude jeho první tanec. A moderátoři ranní show se nestačili divit. „Já mám waltz. Strašně se mi líbí, protože chci zkusit být elegantní. Akorát jsem myslel, že to bude pohodička, což není.“

Patrik Hartl se svou upřímností zřejmě nakazil i herečku Janu Paulovou, která následně odtajnila, že ona bude mít sambu. Bude to podle jejích slov zajímavý a napínavý tanec. „Samba je můj další tanec, když jste to tedy všichni řekli. Zahalená nebudu.“ Jana Paulová také potvrdila, že v prvním kole zatančí waltz, stejně jako Hartl.

Zpěvák Ondřej Ruml pak ještě doplnil, že ve druhém večeru se diváci mohou těšit na sambu a valčík. „Moc se těším i na tu generálku, kde budeme poprvé tančit s kapelou. Já budu tančit na francouzský šanson,“ dodala ještě Paulová, která se zřejmě nemohla dočkat, až se pochlubí tím, co bude skutečně její první tanec. Jenže pak v živém vysílání moderátor Leoš Mareš prozradil, že by z toho mohli mít pořádný problém, protože prozradili něco, co by mělo zůstat tajemstvím.

Zatímco někteří soutěžící byli sdílní, herec Oskar Hes zůstal ohledně tanců tajemný. Prozradil ale, že se chystá první večer řádně oslavit s ostatními účastníky. Jako jediný tak ukázal, že umí držet slovo a neprozradit nic z toho, co na diváky čeká. A že toho bude skutečně hodně. Ať už soutěžící prozradili, co neměli, nebo ne, jedno je jisté - letošní ročník StarDance slibuje spoustu zábavy a překvapení!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz