Hlavní obsah

Víme, jak bydlí Helena Vondráčková: Hausbót je oázou klidu a pohodlí, nyní ho ukázala i veřejnosti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: TV Nova

Helena Vondráčková nás nechá nahlédnout do svého netradičního bydlení. V pořadu My, chalupáři na TV Nova ukáže svůj hausbót kotvící na Slapské přehradě, který je jejím únikem před ruchem velkoměsta už dvě desetiletí.

Článek

Představte si to - probouzíte se za svítání, kolem vás jen ticho a klid Slapské přehrady. Přesně takhle to má Helena už dvě desetiletí! „Byl to nápad mého muže,“ prozradila zpěvačka s tím svým typickým úsměvem. A musím říct, že její manžel má skutečně vytříbený vkus. Když se člověk podívá na fotografie, připadá si jako v naprostém ráji. Loď Heleny Vondráčkové rozhodně není obyčejnou lodí, na které se dá spát. Je to vila na vodě.

Foto: Foto: TV Nova

Prostorný obývací pokoj stojí za to.

Bydlení Heleny Vondráčkové je luxusní

Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který se na její lodí nachází, je skutečně tak prostorný a moderní, že by zde zlatá slavice mohla uspořádat několik koncertů. A koupelna, kterou zpěvačka má? Prosklená, s výhledem na hladinu. To je luxus, který by chtěl mít každý z nás. Ve skutečně si jí však užívá především její manžel, který se rád kochá výhledem na přírodu. „To je chlouba mého muže,“ směje se zpěvačka. „Rád tady leží ve vaně a kouká ven. A upřímně, kdo by se taky nekochal tou nádhernou přírodou kolem?“

Ale pozor, život na vodě má i své stinné stránky. Helena Vondráčková prozradila něco, co by nikdo nečekal. „O víkendu tady bohužel jezdí spousta lodí a někteří jejich majitelé se chovají stejně bezohledně jako řidiči na silnicích.“ Představte si, že se vám vaše obývák najednou začne houpat ze strany na stranu! To není zrovna příjemné, ale podobná situace může nastat i v panelovém domě, kde lidé o víkendu rádi vrtají nebo něco předělávají.

Foto: Foto: TV Nova

Koupelna, kterou by chtěl mít každý z nás.

Tento způsob bydlení se v posledních letech těší stále větší oblibě i mezi obyčejnými lidmi, kteří si hausbóty velmi často pronajímají. Pro Helenu Vondráčkovou představuje hausbót místo, kde může být sama sebou. „Tady jsem prostě jen já, bez make-upu a pozlátka showbyznysu,“ říká zpěvačka. „A víte co? Takhle mi to vyhovuje nejvíc.“

Zdroje: autorský text, vlastní dotazování, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Hausbót

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz