Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vincent Navrátil ukončil podcast se svou sestrou Agátou Hanychovou. Kvůli ní má neustálé problémy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Nextfoto.cz/ zakoupená licence

Známá influencerka Agáta Hanychová a její bratr Vincent Navrátil překvapili fanoušky nečekaným ukončením jejich spolupráce a dobrých vztahů. Vincent dokonce v jednom ze svých rozhovorů přiznal, že nebýt Agáty, měl by v životě klid.

Článek

Vincent Navrátil překvapil své sledující na Instagramu prohlášením o ukončení podcastu. „Bohužel vám musím oznámit, že náš Herohero kanál Bez pózy s Agátou končí,“ napsal Navrátil. Dodal, že již natočené díly budou ještě zveřejněny, ale nové epizody se točit nebudou, tedy alespoň ne s jeho účastí. Vincent Navrátil se k ukončení podcastu vyjádřil stručně a jasně. „Rozhodnutí je osobního rázu, proto ho nechci detailněji rozebírat.“

Vincent Navrátil končí se svou sestrou

Agáta Hanychová na toto oznámení reagovala vlastním příspěvkem. „Nebojte, ten, koho baví pořad Bez pózy, tak samozřejmě pokračovat bude, akorát v jiném směru. Myslím, že o dost zajímavějším. Máte se na co těšit. Holt se někdy nesejde vkus a názory.“ V nedávném rozhovoru pro web Expres.cz Vincent Navrátil otevřeně promluvil o svém postoji k aktuálnímu dění kolem své sestry.

Z jeho slov je patrné, že není nadšený z mediální pozornosti, kterou Agáta přitahuje. „Každý člověk chce mít svoji cestu, svoji vlastní identitu. A je těžký mít svoji vlastní identitu, když žijete ve stínu někoho, kdo ještě žije diametrálně odlišný život, než vy jste si vybral,“ řekl smutně Vincent a dodal, že od té doby, co má Agáta veřejné spory s Jaromírem Soukupem, nemá klid ani on.

„Kauza kolem Agáty mi padá na hlavu a jsou to věci, které by se mi, kdybych žil svůj život, jaký jsem si vybral, nestaly. Nechci plýtvat energií na kauzy, které jsem já nevytvořil, a zároveň si myslím, že v podobných citlivých kauzách je potřeba, aby všichni zachovali co nejmenší impakt, aby do toho mohli pak zasáhnout. Já se toho tématu neštítím, ale nechci se ho účastnit,“ prozradil mladík, který před nedávnou dobou našel novou přítelkyni a bojí se, aby to neovlivnilo jejich vztah.

Agáta má problémy na všech frontách

Kromě rozkolu se svým bratrem čelí Agáta Hanychová i dalším problémům. Nedávno se do médií dostala informace o rvačce mezi jejím partnerem Mirkem Dopitou a Jaromírem Soukupem. Navíc současná partnerka Jaromíra Soukupa, Eva Feuereislová, zveřejnila dokumenty, které údajně dokazují, že Mirek Dopita byl v minulosti odsouzen za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zatímco Vincent se snaží budovat vlastní kariéru a identitu, Agáta zůstává v centru mediální pozornosti, často kvůli svým soukromým a velmi kontroverzním kauzám. Tento rozkol mezi sourozenci může být vnímán jako Vincentova snaha o odstup od negativní publicity spojené s jeho sestrou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz