Hlavní obsah

Vojta Dyk promluvil o svém manželství s Tatianou: V posteli máme každý večer neshody kvůli spánku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Prima- se svolením k publikaci

Vojtěch a Tatiana Dykovi patří mezi nejznámější české umělecké páry. Jejich vztah, který začal v roce 2010 během zkoušení divadelní hry Bláznivý Petříček, prošel mnohými zkouškami, ale i po letech zůstává silný a plný lásky a důvěry.

Článek

Když se do sebe Tatiana a Vojtěch zamilovali, mnozí jejich vztahu nedávali velké šance. Tatiana byla v té době ještě vdaná za producenta Pavla Čecháka, s nímž má dva syny, Františka a Cyrila. Přesto se ukázalo, že jejich spojení je osudové. Svou lásku stvrdili svatbou před pěti lety. Tatiana o ní prozradila, že trvala tři dny, jako v pohádce. „Svatba trvala celé tři dny, jako v pohádkách. Zpívalo se, tančilo a skákalo kolem ohně. Konalo se to u svatého Antoníčka, patrona všech zamilovaných,“ vzpomíná s nostalgií.

Vojtěch si padl do oka i s vyženěnými syny, které bere jako vlastní. V květnu 2013 se páru narodil syn Alois, kterého Vojtěch miluje stejně jako své nevlastní děti. Tatiana a Vojtěch jsou známí svým smyslem pro humor a nebojí se podělit o vtipné historky ze svého soukromí. Jednou z nich je příběh o nahém běhu po náměstí v Ostravě. Tatiana o tom řekla, že dokonce běhali nahatí po ostravském náměstí. „Byli jsme v Ostravě na představení a sešla se skvělá parta lidí… A oba nás napadlo: co kdybychom všichni přeběhli náměstí v Ostravě nazí? Maskérky se zpočátku zdráhaly, že je to hloupost, ale jakmile jsme s Vojtou začali, všichni se k nám přidali,“ vzpomíná s úsměvem.

Drobné neshody v manželství

Jako každý pár, i Dykovi mají své drobné neshody. Jednou z nich je například třídění odpadu. Tatiana si stěžovala, že Vojtěch netřídí, on to ale odmítá. „Já náhodou třídím odpad, samozřejmě. Ale někdy se mi stane, že když je něco víc zasviněného, tak to nevymyju a radši to vyhodím do směsného. Já jsem zrovna jako třídivej. To si vymyslela.“

Další problém, který museli řešit, se týkal jejich spánkových návyků. Tatiana je ranní ptáče, zatímco Vojtěch je noční sova a rád si před spaním čte. Vojtěch to komentoval tak, že holt se musí nějak domluvit. Ale velmi často kvůli tomu mají v posteli neshody. „S tou tmou to taky musím uvést na pravou míru. Táňa si koupila klapky na oči, takže je jasný, že má tmu. Díky tomu si já můžu rozsvítit a ona neví, že já svítím. Stránky se snažím otáčet tiše.“

I přes tyto drobné neshody je zřejmé, že Vojtěch a Tatiana Dykovi tvoří harmonický pár, který si umí ze sebe udělat legraci a společně překonat všechny překážky. Jejich vztah je důkazem, že láska může přetrvat i v náročném světě showbyznysu.

Zdroje: autorský text, 7 pádů Honzy Dědka, vlastní dotazování

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz