Hlavní obsah

Duchové ani duši mě nekoušou ani nestraší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Rád bych pomohl všem, kteří se dostali do problémů.

Článek

Většinou za to nemohou mrtví, ale živí. Paranormální jev od reálného jevu nejde odlišit, ale nadpřirozené bytosti k tomu nepotřebuje. Vnímavější člověk může snadněji reagovat, ale i v těchto případech prostředí může citlivost zvyšovat. Všeobecné známé prostředí s psychickým napětím jsou nástupiště dopravních prostředků, letiště, nádraží, hřbitovy nebo obvykle nový byt, neznámé prostředí, období po životních událostech, případně napětí před očekáváním nejistého. To je ideální pro paranormální iluze. Zachránil jsem mnoho lidských životů s nezanedbatelným počtem sebevražedných událostí od přípravné úvahy až po kříšení už v bezvědomí, od spolužáků, přes moje sousedy a okolí včetně menších i hodně velkých skupin.

Mám 6. smysl a nebojím se včas varovat ohrožené. Není to jednoduché, vždyť na počátku je informace jako poplašná zpráva. To, že se něco uskuteční není tak neobvyklé, za 80 let se stalo vždy. Ani jedno varování nebylo zbytečné. Překvapivé jsou i sdělené podrobnosti k samotné události. Žádné plané varování. Druhá oblast jsou vyvolané iluze, které normální mozek neodliší od reality. Ověřeno mnoha svědky i v zahraničí. Mnoho nevěřících přišlo o funkci, když se zjistilo, že byli varování a nekonali. Třeba pět oblastních evropských ředitelů nadnárodní firmy bylo propuštěno okamžitě, přičemž americké vedení propuštění na hodinu vysvětlilo jednoduše. Ředitel se může mýlit, ale nevzít dobrou radu ani v úvahu je trestuhodné. Varování nebylo jednou větou, ale s vysvětlením proč. Výsledkem byla světová ostuda firmy. Dále třeba dva vrchní ředitelé pojišťovny nebo změny provozních předpisů. Na nevěřící se nezlobím, jejich chyba.

Mnoho jevů, obvykle iluze, je vázáno na určité místo, samotný jev je vytvořený osobou, která byla příčinou třeba smrti někoho, někdy jenom tím, kdo zaváhala a nepomohla. Věřím všem, co se s podobnými jevy setkali, ale skutečně to jsou jenom iluze a podle toho lze hledat řešení. Mechanické účinky sice se dají obtížně vysvětlit, často někým ze sousedství i z nepochopitelných důvodů. Na daném místě mohou být podvědomě vnímány i další vlivy jako vůně nebo barvy. Obraz iluze může být tak dokonalý, že dává pocit hmotnosti zjevení. Mohou být nepříjemné, ale určitě vás nepokoušou, naproti tomu sousedka může. Schopnost vnímání těchto jevů je vlastnost vašeho podvědomí. Pokud by se zúčastnil vašeho vjemu profesionální psycholog, psychiatr či neurolog k vašemu údivu to mohl také vidět. Nemusíte být jediní, kdo jev vnímáte. On totiž jako iluze existuje, Mnoho projevů 6. smyslu i náročné pokusy s iluzemi jsem popsal v drobných článcích a diskuzích, třeba se podaří vydat výběrový katalog jen 400 typických projevů 6. smyslu a pokusů s iluzemi v různých zemích včetně Česka. O neexistenci paranormálních jevů diskutovat nemohu, protože to neznám.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz