Hlavní obsah

Pád Jany z houpačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezeslovná Informace o úrazu urazila 100 km.

Článek

Když byly naše 3 dcery už týden v roce 1973 na letním táboře u rybníka Labuť poblíž Karlovarské silnice. Přesto, že vedení tábora nedoporučovalo návštěvy rodičů, tak jsem v sobotu asi v 11 hodin přerušil práci na dvorečku chalupy u Zásmuk a řekl manželce: „Janě se něco stalo, jedeme za ní do letního tábora“. Objíždět Prahu ve vzdálenosti 50 km je dost obtížné, protože slušné cesty vedou do Prahy. Proto jsme dorazili do tábora asi v 13 hodin. Děti již měly po obědě odpolední klid. Nic nenasvědčovalo mimořádné události, děvčata nic neprozradila. Asi za půl hodiny přišla vedoucí tábora, překvapená a potěšená, že jsme přijeli, říkala, že počítala s tím, že nás bude volat, ale vše dobře dopadlo. Jana byla v bezvědomí po pádu z houpačky, podařilo se ji oživit a zdá se v pořádku. Teprve pak děvčata popsala, co se u houpačky dělo. Jak Jana po hrubém vystrčení z houpačky padla na znak a uhodila se do temene i jak zdravotní sestra ji probouzela. Měl bych dodat, že představa, kde Jana se sestrami je mě vedla „zkratkou“ po špatné udržovaných cestách dokonce přes nádvoří kasáren, které jsem projel a šťastně se dostal do tábora u rybníku Labuť.

Dodatečně doplňuji, že mohlo dojít k zesílení signálu i nabuzením informace od sester. Indikace zranění na vzdálenost 100 km. Telepatické experimenty prováděny přes 20 let. O vjemu jsem nepochyboval, ověření nebylo možné, telefon tehdy v táboře ani na chalupě nebyl k dispozici. Mohl mi třeba souběžně se projevit 6 smysl. Samotná zpráva vyslaná o havárii mozkem poškozeného při ztrátě vědomí nebude obsahovat podrobnosti.

Jako přídavek informace o pokusu bude okénko do paranormality. Začneme s matematikou asi v 7 třídě. Při výpočtu kořenů kvadratické rovnice část výsledků není v prostoru reálných čísel a musíme přijmout řešení v imaginárním prostoru s řešením např. 3×+6i. Paranormální prostor je podobná operace. Hodně lidí porozumět nechce, ale v jejich řadách je mnoho těch, kteří se do skupiny hlásí, ačkoliv ví, že nemají šanci porozumět. Pro začátek je třeba připustit, že něco existuje i když si to nedovedu představit. Odmítač nemůže porozumět.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz