Hlavní obsah

Sexuchtivým českým párům hrozí i tři roky vězení za sex v obytných autech

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Česká národní asociace kempingu a karavaningu

Českou výměnu manželek na italském pobřeží nekompromysně ukončila místní policie.

Článek

Sex je běžnou činností, kterou vykonáváme skoro všichni. Že vás ale dostane do vězení i za předpokladu, že si ho užíváte společně s partnerem dobrovolně, nikoho ani nenapadne.

Kuriózní případ se stal v italském městečku Spotorno na parkovišti pro karavany Area Sosta Camper Merello. Sexuální radovánky dvou českých párů ukončila velice důraznou výzvou místní policie.

Začalo to zcela nevinně. Oba doposud se neznající manželské páry se seznámily na místní pláži pod parkovištěm. Navzájem se slyšeli hovořit česky, tak slovo dalo slovo a páry si padly navzájem do oka. Čím více se poznávaly, tím více si rozuměly a jedno téma střídalo druhé. Nakonec se dobře bavící se páry nevyhnuly ani choulostivým vtipným sexuálním historkám a vtipům. Přišlo téma „nudistické pláže“, a tak se našinci o sobě navzájem dozvěděli, že mají o společnou zálibu více. Nejenže rádi cestují obytnou dodávkou po světě, ale zároveň rádi vyhledávají naturistické resorty a FKK pláže. Stud opadal a páry si byly blíže, než je obvyklé. Společenské bariéry byly prolomeny a navzájem se přiznali, že nejsou jen naturisté, ale také, že navštěvují swingers akce v ČR.

Po pár společných hodinách na pláži a v místní restauraci se dohodli na výměně manželek. Natěšení a v očekávání nových sexuálních zážitků všichni nastoupili do jedné dodávky ze které se po krátké chvíli ozývaly všem dobře známé zvuky.

Anketa

Oddáváte se na dovolené sexu více než doma?
Ano, je více klidu a atmosféra je také romantičtější.
47,8 %
Myslím, že je to stejné a dovolená nemá na chuť na sex vliv.
34,8 %
Ne. Máme na dovolené děti a soukromí tak máme mnohem méně.
17,4 %
Celkem hlasovalo 23 čtenářů.

Okénko u řidiče a spolujezdce bylo pootevřené, co neuniklo právě projíždějící hlídce místní policie. Z obavy o majetek cizinců na dovolené se tedy rozhodli policisté vozidlo zkontrolovat. Čelním sklem viděli policisté dva vášnivému sexu se oddávající páry. Protože jde v Itálii o protizákonnou činnost, kdy je sex ve vozidle na veřejném prostranství trestným činem, vyžádali si policisté doklady. Jeden od jednoho páru a druhý od druhého. Při kontrole dokladů vyšlo najevo, že dámy mají buďto prohozené osobní doklady nebo manžely. Podrobným pohledem se věc vyjasnila, doklady jsou v pořádku.

Tento kuriózní případ má dohru v podobě 14 hodinového pobytu obou párů na policii. Za sex ve vozidle na veřejném prostranství totiž v Itálii hrozí trest odnětí svobody od 3 měsíců do tří let nepodmíněně. Výše trestu je odvozena od dopadu tohoto protispolečenského jednání na veřejnost. V každém případě bude mít karavanistická záměna manželek ještě dohru. Věc je totiž čerstvá a není rozhodnuto o postupu italský justičních orgánů.

Co z toho plyne? Rozhodně by bylo vhodné vzít si z tohoto případu ponaučení a i když se ve vás na dovolené probudí sexuchtivé zvíře a máte po boku stejně laděného partnera, dávejte pozor kde a jak si společných radovánek budete užívat. Vášeň vás může dostat v některých destinacích do vězení. Jedna věc je jistá, tento zážitek z dovolené nebude nikdy zapomenut.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz