Hlavní obsah
Sport

Snový start angažmá pro Čvančaru. Otevře Německo dalším talentům?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Takto si to Tomáš Čvančara nepředstavoval. Ačkoliv stál hodně peněz, očekávalo se, že se bude pomalu zabudovávat do týmu. Jenže ono je tomu naopak. Otevře českým talentům Čvančara cestu do Německa?

Článek

Začátek, o kterém mohl Čvančara leda tak snít. Jenže, jak se říká, sny se plní a Tocvan, jak mu začali přezdívat ve Spartě, už rozjíždí své stroje. Mimochodem Tocvan mu začali říkat už i v Mönchengladbachu.

Někteří se podivovali nad krokem Borussie Mönchengladbach přivést mladého útočníka. Jenže on všem odpůrcům zavřel pusu a to už v přípravě. Měl s německým celkem pár tréninků. A potom přišly přípravné zápasy.

V prvním zápase, do kterého nastoupil byl přípravný zápas s třetiligovým Saarbruckenem. 3. minuta a gól. Kdo by asi mohl dát gól? Český reprezentant! Začátek angažmá, v jaký by nedoufali ani hráči jako Neymar. A to není všechno.

29. července. Borussia Mönchengladbach proti Stuttgartu, účastníkovi Bundesligy. 14. minuta, Čvančara gól, 2:0. 48. minuta, Čvančara gól, 4:1. 56. minuta, Čvančara gól, 5:1! Hattrick Tomáše Čvančary, navíc jakým způsobem vstřelil 3. gól 🔥🤩

Uvidíme, jestli bude Čvančara pravidelně nastupovat i v Bundeslize, která se rozjede za dva týdny, ale divil bych se, kdyby ne, protože tohle muselo Seoaneho zasáhnout.

Kdyby hrál základ bundesligového celku, byla by to také skvělá zpráva pro reprezentaci, protože v ní chybí dobří hráči z křídla (když nepočítáme Hložka, či Jurečku)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám