Hlavní obsah
Umění a zábava

Stop Zevling 2024: Festival městské kultury a sportu slaví 18 let

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: OpenAI

Svoji kreativitu můžete ukázat i Vy, žádné meze nejsou kladeny

Praha se opět stane místem, kde se propojí hudba, sport a kreativita v rámci 18. ročníku festivalu Stop Zevling, 21. září 2024, v prostorách Plechárny na Černém Mostě.

Článek

Stop Zevling 2024: Festival městské kultury a sportu slaví 18 let

Praha se opět stane místem, kde se propojí hudba, sport a kreativita v rámci urban festivalu Stop Zevling, který letos oslaví 18. ročník. Tento komunitní festival, konaný 21. září 2024 v prostorách Plechárny na Černém Mostě, si klade za cíl spojit lidi různých zájmů a věkových kategorií a nabídnout jim platformu, kde mohou vyjádřit svou energii a tvořivost.

O festivalu

Stop Zevling začal jako malá lokální akce pro milovníky streetové kultury, ale během let se vyvinul v jednu z nejznámějších událostí svého druhu v Praze. Festival se zaměřuje na podporu mladých talentů a komunitního života, s důrazem na sport, umění a hudbu. Hlavním cílem je motivovat lidi k aktivnímu životnímu stylu, inspirovat kreativitu a posilovat mezilidské vazby.

Program

Festival Stop Zevling nabízí bohatý program plný různorodých aktivit. V roce 2024 nebudou chybět:

  • Sportovní soutěže: Fotbalový a basketbalový turnaj pro veřejnost, kde mohou amatérští i profesionální hráči změřit své síly. Parkour exhibice a workshopy pro nadšence akrobatických sportů.
  • Hudební scéna: Místní i zahraniční hudebníci nabídnou mix rapu, hip-hopu a dalších žánrů, které rezonují s městskou kulturou. Line-up zahrnuje jak známé interprety, tak i začínající talenty.
  • Workshopy: Kreativní workshopy zaměřené na street art, graffiti, ale i na různé dovednosti spojené s městským životem. Účastníci se mohou naučit nové dovednosti nebo zdokonalit své umělecké schopnosti.
  • Komunitní aktivity: Prostor pro diskuze o aktuálních společenských tématech, workshopy zaměřené na osobní rozvoj, a různé aktivity pro děti.

Pro koho je Stop Zevling

Festival je určen nejen pro mladé nadšence městské kultury, ale pro všechny, kteří se chtějí zapojit do aktivního dění ve svém městě. Je ideálním místem pro ty, kteří se zajímají o sport, hudbu, výtvarné umění nebo jen hledají inspiraci v dynamickém prostředí plném kreativity.

Proč navštívit Stop Zevling

Stop Zevling není jen festival – je to oslava městského životního stylu, komunitní soudržnosti a individuality. Návštěvníci se mohou těšit na den plný pohybu, hudby a umění, a přitom se seznámit s novými lidmi, najít inspiraci nebo se aktivně zapojit do dění. Pokud hledáte způsob, jak oslavit konec léta a přitom zažít autentickou městskou kulturu, Stop Zevling je tou správnou volbou.

Připravte se na den plný akce a energie – 21. září 2024 v Plechárně na Černém Mostě!

Kde bude akce probíhat?

Událost najdete např. na Facebooku:

https://fb.me/e/7Pa7RvlEq

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám