Hlavní obsah
Sport

Jaromír Soukup vyřeší své dluhy zmlácením influencera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Jaromír Soukup je známý mediální magnát. Momentálně se ve veřejném prostředí řeší hlavně jeho dluhy. Některé jeho nemovitosti dokonce zablokoval exekutor. Soukup tedy opráší boxerské rukovace a vyrazí zpět do ringu.

Článek

Jaromír Soukup má momentálně finanční problémy. Musel prodat část svého mediálního impéria, a přesto se objevují informace, že stále své dluhy nemá vyřešené. Dle vyjádření jde o „kostlivce ve skříni“, který je již zahnán. Jenže ani to nezabránilo exekutorovi, aby zaplomboval některé jeho nemovitosti. Údajně jde o dluh ve výši 1,4 milionu. Aby to pro Soukupa nebylo vše, momentálně bulvár řeší krach jeho vztahu s Agátou Hanychovou, takže je opravdu v nezáviděníhodné situaci.

Soukup se tedy rozhodl vzít svůj osud v mediálním prostoru do svých rukou, na které opět nasadil boxerské rukavice a vyrzil trénovat do tělocvičny. Protože co víc by si mohl přát, než aby média opustila od témat, která jsou pro něj bolestivá. Ještě k tomu, když z toho bude mít peníze, které může použít na vyřešení své nejspíše tíživé finanční situace.

Boxerská kariéra

Není to úplně neznámá věc, ale řada lidí to o mediálním magnátovi a hlavní tváři jeho televizního programu neví. Býval totiž úspěsným sportovcem, který se věnoval boxu.

Do svého prvního zápasu nastoupil již v roce 2005. Zatím poslední zápas uskutečnil v roce 2014. Boxerskou kariéru tedy naplno rozjel až ve věku 36 let a naposledy se předvedl v ringu, když mu bylo 45.

Za tuto dobu předvedl 26 oficiálních zápasů. Ty se odehrávaly, jak v České republice, tak i v Německu a Bělorusku. Dokonce si drží krásnou bilanci vyhraných zápasů, protože prohrál pouze jednou. Ještě ke všemu jedinou prohru inkasoval hned v roce 2005 ve svém 3. zápase, od té doby zůstal neporažen.

Návrat do ringu

Ať už je jeho důvod vrátit se do ringu jakýkoliv, jedno je jisté. Znovu ho v něm uvidíme, a to už na konci ledna. Přijal totiž možnost účastnit se galavečeru Clash of the Stars. Jeho soupeřem bude zvláštní influencer „Psychopat Bejr“, který se již v minulosti v této organizaci objevil.

A právě Soukupem zvolené místo zápasu by mohlo splnit všechny jeho potřeby. Jelikož je tato organizace plná influencerů a kontroverzí, je to pro něj ideální způsob, jak média přimět všímat si jeho účastni místo jeho problémů. Zároveň organizace údajně velmi dobře platí velkým jménům, jak ukazují vyjádření zápasníka Baby Jagy, který se dle svých slov do organizace upsal právě kvůli penězům. Jaromír Soukup si zde také nejspíš nezhorší statistiku, protože jako profesionální boxer, i když veterán, by neměl mít problém porazit podivnou postavičku z internetu.

Pokud by Soukupovi nešlo ani o jedno z toho, tak by pravděpodobně zvolil jiný způsob, jak si zaboxovat. Například by mohl přesvědčit některého ze svých bývalích soupeřů na odvetu. Nebo by mohl vyzvat jiného boxerského veterána. Jenže z toho by nekoukaly ani peníze, ani sláva a pozornost nebo vyprodané tribuny.

Clash of the Stars

Clash of the Stars je ekvivalentem organizace Oktagon, jenom s tím rozdílem, že zde nejsou většinou profesionální sportovci. Přidanou hodnotou je bizarnost účastníků. Ti jsou z velké části postavičky z YouTube nebo TikTok videí. Mnohé zápasy jsou udělány na základě osobních sporů, ať už reálných nebo vymyšlených. Ovšem část účastníků zápasí z důvodu, aby zlepšili svoji fyzičku a zkusili něco nového. To je ostatně i cílem organizace, která chce dávat možnost lidem, kteří profesionálně nesportují, vyzkoušet si zápas s profesionálními podmínkami. Také to velmi popularizuje sporty, zejména ty bojové, u mladých lidí.

Soukupův soupeř

Aleš „Psychopat“ Bejr je český YouTuber, kulturista a příležitostný zápasník. Nejvíce známý je díky svým videím s bezdomovci, za kterými pravidelně chodil a natáčel jejich běžný den. Postupně to gradovalo tak, že s bezdomovci jezdil na dovolenou do Dubaje a Egypta.

Prezentuje se jako magor, který neustále křičí a vyjadřuje se podivným způsobem. Mnohokrát se stalo, že svého oponenta nebo kohokoliv jiného napadl vyloženě nefér způsobem. Naposledy například zaútočil na promotéra Clash of the Stars, když mu na obličej hodil dámské šaty a přes ně ho udeřil pěstí.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz