Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor: zrada od Piráta v Mikýřovi vzbudila touhu po pomstě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Midjourney (generováno AI)

O peněžitou výhru v hodnotě 2,5 milionu korun v Dominikánské republice bojuje už pouhých osm hráčů.

Obrovský zvrat v Survivoru, který by Mikýř nečekal ani v tom nejdivočejším snu. Pirát byl jediný člověk, kterému Mikýř věřil, ale ten mu vrazil kudlu do zad. Mikýř v soutěži zůstává díky boji v duelu a od této chvíle se hodlá soustředit na pomstu.

Článek

Po sloučení kmenů reality show Survivor nabírá pořádné grády. Jak jsem na začátku nadávala na špatně vybrané hráče, poslední díl na platformě Voyo pro mě byl nejlepším a nejnapínavějším ze všech doposud odvysílaných. Soutěžící jsou už sice pár týdnů doma, ale my je stále sledujeme na televizních obrazovkách. V této chvíli před branami finále setrvává drtivá většina skutečných hráčů, kteří chtějí vyhrát a pro výhru jsou ochotní udělat cokoliv. O nečekané zvraty tak není nouze, hráči promýšlí strategie, tvoří aliance a na kmenových radách se ukazuje, komu mohou věřit a na koho se naopak nelze spolehnout. Ať hráči chtějí nebo ne, zrady k Survivoru patří. Dá se říct, že už bojuje každý s každým a v této fázi je občas potřeba takříkajíc vrazit jinému hráči kudlu do zad. Přeci jen, jde o výhru 2,5 milionu korun a kamarádčofty nejsou na místě.

Holky zjistily, že klukům se nedá věřit

Když se Nikola s Janou ptaly kluků, jak vysoko v hierarchii u nich jsou, z Mikýřových úst se dozvěděly, že jsou někde dole, až pod Mártym. To se holkám nelíbilo a proto na kmenové radě se rozhodly o označení Mikýře. Byly vděčné, že tuto nepříjemnou skutečnost před nimi Mikýř netajil, i když to od něj nebylo zrovna strategické. Janě navíc přišlo, že je škoda nezariskovat a nepokusit se vyřadit silného hráče, který zrovna na krku nemá imunitu.

Za Piráta a Radka by dal Mikýř ruku do ohně… Spálil by se

Nezávisle na holkách se na vyřazení Mikýře dohodl i Márty s Pirátem, což bylo velkým překvapením. Pirát má prý Mikýře rád, ale chce vyhrát a jeho srdci je navíc bližší Márty. Ten se rozhodl napsat Mikýře s odůvodněním, že pokud by to neudělal, v následujících dnech by byli kluci postupně vyřazeni Mikýřem a má-li hrát, nemá jinou možnost.

Blížíme se nezastavitelně do momentu, kdy budeme muset někoho zradit.
Mikýř

V Survivoru se dějí překvapivé momenty a zvraty hlavně těm, kteří to nečekají. Tentokrát byl na kmenové radě překvapen Mikýř. Zaskočilo ho, že dostal více hlasů než nenáviděná Yennifer na minulé kmenové radě a velmi těžko rozdýchává, že ho označil právě Pirát. Od člověka, kterému Mikýř věřil tolik, že by za něj dal ruku do ohně, pocítil obrovskou zradu na vlastní kůži.

Duel s Janou

Nádoba osudu, ve které byla voda, Mikýřovi zajistila postup do duelu. Vybral si silnou hráčku Janu a podařilo se mu nad ní zvítězit. Janě, pro kterou byl Survivor asi dvacet let vysněnou soutěží, se risk nevyplatil. Chtěla vyřadit silného hráče, ale ten nakonec, i když o fous, vyřadil ji.

Jana se podle slov Ondry Novotného následně rozloučila zatím nejlepší řečí a hráče, kteří zbývají, se snažila namotivovat k tomu, aby opravdu hráli a hru si užili. Nezapomněla zdůraznit, že v Survivoru se nepřišli kamarádit, ale vyhrát.

Jsem zvědavá, jak se bude Survivor vyvíjet v dalších dílech, ale protože Mikýř slibuje, že se od této chvíle bude soustředit na pomstu Piráta, myslím, že se máme na co těšit.

Anketa

Kdo je váš favorit?
Pirát
5 %
Mikýř
70 %
Márty
20 %
Tomáš
0 %
Bandurko
5 %
Radek
0 %
Martin
0 %
Nikola
0 %
Celkem hlasovalo 20 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz