Hlavní obsah
Umění a zábava

Ask Taktikleri 2 -fenomén Demet Ozdemir

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netflix má další hit

Článek

Dne 14. července měl na streamovací službě Netflix celosvětovou premiéru turecký film Ask Taktikleri 2. Jedná se o volné pokračování úspěšné jedničky, tedy filmu Ask Taktikleri, jehož premiéra byla 11.2.2022. Film držel několik týdnů prvenství ve sledovanosti na Netflixu. Proto bylo rozhodnuto o natočení volného pokračování - Ask Taktikleri 2.

Původně byla celosvětová premiéra naplánovaná na 14.2.2023, ale vzhledem k tragickému zemětřesení v Turecku dne 6. února 2023 bylo rozhodnuto o posunutí termínu na 14.7.2023.Turečtí herci se zapojili do pomoci obětem zemětřesení a na premiéru romantického filmu nebyla vhodná doba.

Hlavní ženská role byla obsazena jednou z nejpopulárnějších tureckých hereček současnosti Demet Ozdemir. Zahrála si roli Asli, mladé, krásné a úspěšné módní návrhářky. Tato turecká herečka se proslavila téměř po celém světě rolí Sanem Aydin v tureckém seriálu Erkenci kus - Ranní ptáče, který měl v ČR již 4 reprízy pod názvem Zasněná láska. Další terecký seriál, který talentovanou Demet proslavil je Cilek kokusu / Vůně jahod /, který se v Čr zatím bohužel nevysílal, ale určitě stojí za vidění. Netflix tedy obsazením hlavní ženské role vsadil na jistotu, která se vyplatila. Hlavní mužskou postavu si zahrál charismatický a vysoký turecký herec Sukru Ozyildiz. Vytvořil roli reklamního magnáta Kerema. Asli a Kerem se velmi milují a jsou spolu moc šťastní. Asli by se chtěla vdávat, ale dává najevo pravý opak. Tvrdí, že na svatbu nevěří. Je velmi zaskočena tím, když jí Kerem řekne, že on se ženit nechce. Že si jí nechce vzít. Asli použije svojí taktiku, ale Kerem, kterému je jasné o co vlastně jde použije protitaktiku. Každá žena touží po tom, že si jednou obleče svatební šaty a bude nosit prsten, který jí v nejkrásnější den v životě navleče na prsteníček její milovaný přítel. I Asli chce být jeden den ve svém životě za princeznu.

Film se natáčel na krásných místech Turecka a je v něm i několik humorných situací. Dále mne velmi překvapily líbací scény a dokonce i sexuální scéna. Jedná se o průlom v Turecku, kde je toto ve filmech a v seriálech zatím téměř zakázané?

Každý správný romantický film nebo telenovala končí svatbou. Asli a Kerem mají krásnou svatbu na pláži u moře.

Film od své páteční premiéry zcela zaslouženě obsadil opět první místo ve sledovanosti na Netflixu.

Dočkáme se i třetího dílu?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám