Hlavní obsah
Aktuální dění

Tisíce skautů zaplavily Hradec Králové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Filip Komenda

Čekající skauti u registračních stanů

Od 3. do 8. května probíhá v Hradci Králové Národní skautské jamboree (NSJ). Setkání skautů, které čítá přes pět tisíc účastníků.

Článek

Skauti do areálu Parku 360 přijížděli už o víkendu, ale hlavní vlna přijíždí dnes, tedy 3.5. O víkendu přijeli členové servis týmu. To jsou lidé, kteří se z velké části starají o jamboree. Od bezpečnosti, přes programy, až například po parkování a registraci.

Většina skautů se sem dostala hromadnou dopravou. Někteří přijeli pronajatými autobusy nebo jinak. Po Hradci Králové jezdí speciální linka, která má, vždy namířeno do areálu.

Všichni účastníci musejí projít přes registrační stany.

Účastníci se mohou těšit na nabitý program. Například společnou hru pro všechny, celodenní aktivitu po městě a jiné doprovodné programy. Na hlavní stagi se budou protáčet různí zpěváci a hudební skupiny. Přednášky na různá témata a jiné. Účastníci budou mít vždy co dělat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz