Hlavní obsah
Umění a zábava

Vzteklé dítě Emmy Smetany je hitem mezi jejími fanoušky, pobavte se u videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons / Jindřich Nosek / CC BY-SA 4.0

Emma Smetana

Vtipný dialog mezi Emmou Smetanou a její dcerou stojí za poslechnutí. Minimálně mezi fanoušky známé české osobnosti sklízí video obrovský úspěch.

Článek

Na Emmu Smetanu, známou českou zpěvačku a herečku, je možno pohlížet několika způsoby. Rád bych zůstal ale jen u toho pozitivního. Kladů totiž na Emmě najdeme opravdu hodně. Od přehledu v politice, po znalost několika cizích jazyků, až po umělecké, hudební a herecké nadání. Z mého pohledu je tak jen málo podobně známých lidí, kteří by se mohli chlubit tak komplexní výbavou.

Tento měsíc navíc Emma Smetana zazářila ještě v další oblasti, a to je smysl pro humor. Zveřejnila totiž jedno ze starších videí, které sama nazvala jako Dialog na téma OBDOBÍ VZDORU. V hlavní roli je její dcera ve věku dvou a půl let, nebo přesněji řečeno hlas její dcery.

Rodinný dialog

Emma během jízdy v autě předčítá z mobilu jistý text na téma období vzdoru, zatímco její dcera opakovaně vzdorovitě reaguje. Stává se tak z toho velmi vtipný a pravděpodobně předem neočekávaný dialog. Ten začíná Emma větou: „Dítě staré rok a půl až tři roky prožívá fázi vzdoru a je to úplně normální.“ Ze zadních sedadel se dětským naštvaným hláskem ozve reakce: „NE, normální NE.“ Emma opakuje: „A je to úplně normální,“ zatímco odpověď její dcery je stále stejná: „NE, není to normální.“ A v tomto duchu humorný rozhovor mezi maminkou a dcerou pokračuje.

Nejoblíbenější příspěvek

Samotné video je jedno z nejoblíbenějších na Instagramu Emmy Smetany navzdory tomu, že jde o jeden z nejnovějších příspěvků. Běžně má u svých fotek a videí řádově nižší tisíce „lajků“. Toto video už ale překonalo hranici 16 tisíc a pozitivní reakce na video z 1. dubna tohoto roku stále přibývají.

Není to ale ničím překvapivým. Osobní videa z kruhu rodiny zkrátka táhnou. A v tomto případě ještě o to víc, protože období vzdoru dítěte je pravděpodobně běžnou zkušeností každého rodiče, který jistě podobných situací zažil také dost.

Celý profil je navíc díky rozhodnutí Emmy Smetany veřejně dostupný, takže se můžeme u jejího dialogu s dcerou legitimně pobavit i my.

Video berte s nadsázkou

Ještě před samotným puštěním videa mi dovolte malou prosbu. Berte celý rozhovor s nadsázkou a humorem. O to totiž jde patrně i samotné Emmě, která se v průběhu povídání s dcerou očividně drží, aby se nezačala nahlas smát a celou humornou situaci tím nepokazila. Nejde tu jistě o ponižování dítěte. Nejde tu ani o zálibu v negativních dětských emocích, jak se občas v komentářích objevuje. Jen si představte sami sebe dnes jako dospělé, kdybyste měli k dispozici podobný materiál z dětství. Jistě byste byli na všech rodinných sešlostech za nejvtipnější hvězdu a byli byste rádi, že tenkrát v dětství někdo podobný videozáznam pořídil.

Zdroje:

  • Instagram. Profil Emmy Smetany (přezdívka: emmasmetana_music)
  • iRozhlas.cz. Emma Smetana: Cítím se být proevropská, přála bych si, aby Evropská unie byla federací (publikováno 13. února 2019, dostupné ZDE).
  • Maminka.cz. Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled (publikováno 24. ledna 2024, dostupné ZDE).
  • Wikipedia.org. Emma Smetana (dostupné ZDE).

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz