Hlavní obsah
Jídlo a pití

Recept - halloumi sendvič

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: FOODMANIAC.cz

Autor receptu: Jirka Balga @balgicc

Až budeš chtít oslnit svoje hosty na grilovačce, určitě do repertoáru zařaď tohle. Je to lehké, je to svěží a zasytí tě to na dlouho.

Článek

Autor receptu: Jirka Balga @balgicc

POSTUP:
1️⃣ Nastrouhej si brambory na plátky a osmaž je v oleji rozpáleném na 180 stupňů.

2️⃣ Nakrájej si cherry rajčátka na malé kousky, osol, opepři, zalij lžící oliváče a lžící balsamica, promíchej a nechej odstát.

3️⃣ Cuketu si nakrájej na plátky, a na troše oliváče a s 2 lžícemi sójovky ji buď pogriluj nebo opeč na pánvi jako já, co nemám gril 😃

4️⃣ Bagetu jsem opekl na troše oliváče a halloumi vlastně taky.

5️⃣ V misce jsem si smíchal 100 ml majonézy, půl hrsti nasekaného kopru, cca 10 nasekaných lístků máty a šťávu z půlky citrónu.

6️⃣ Teď už stačí dát to všechno dohromady a můžeš servírovat.

Bav se a vař
!

#FOODMANIAC je průvodce světem gastronomie, kde jídlo je tím, co nás spojuje. Připojte se k naší komunitě a objevujte nové chutě a zážitky každý den. Ambasador projektu je Honza Albrecht - aktuální vítěz soutěže MasterChef Česko 2023.

Foto: FOODMANIAC.cz

FOODMANIAC.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám