Hlavní obsah
Sport

Barcelona sleduje situaci kolem Sancha a v zimě by ho mohla půjčit z MU

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: GOALGONZO

Barcelona bedlivě sleduje situaci kolem křídelníka Manchesteru United Jadona Sancha.

Článek

Křídelník byl vyloučen z týmu Manchester United poté, co veřejně reagoval na kritiku ze strany manažera. Erik ten Hag neodpověděl kladně na otázku, zda Sancho bude znovu hrát za United.

Sportovní oddělení Barcelony pozorně sleduje vývoj kolem 23letého hráče a zvažuje, že ho v lednu podepíše na hostování. V tuto chvíli Katalánci nepodnikli žádné kroky tímto směrem – klub prostě bedlivě sleduje, co se děje, píše Diario Sport.

Je třeba poznamenat, že Sancho vážně uvažuje o odchodu z Manchesteru United.

Připomeňme, že křídelník vynechal zápas 4. kola Premier League s Arsenalem 3. září (1:3). Erik ten Hag to po zápase vysvětlil tím, že na něj 23letý Angličan na tréninku neudělal dojem: „V Manchesteru United musíte každý den ukázat svou úroveň.“

Sancho o nezařazení do týmové přihlášky tweetoval: „Dlouho jsem byl obětním beránkem – nefér. Na tréninku jsem tvrdě pracoval, nevěřte všemu, co čtete. Byly tam i jiné důvody, jsem si jistý.“ Příspěvek byl následně smazán.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz