Hlavní obsah
Umění a zábava

Big Brother: Vyhrál typický Čech. Pupkatý sympaťák v trenýrkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.pixabay.com

Ilustrační foto

Skončila reality show Big Brother. Po mnoha týdnech, kdy byli soutěžící izolovaní v domě, vyhrál Stanislav Liška - typický Čech, který měl názory jako většina z diskuzí na internetu.

Článek

Přes dva měsíce byla skupina hodně různorodých lidí zavřená v domě Big Brothera kdesi v Bulharsku. Diváci měli možnost sociální experiment vidět každý večer na obrazovkách televize Nova, která se pokusila oprášit starý, kdysi hodně oblíbený koncept reality show.

Hned po seznámení se soutěžícími, bylo jasné, že cílem formátu není udělat skupince lidí dovolenou zadarmo. Půlka z nich hned ze startu musela týden bydlet venku a vegetovat u ohniště. Další týdny měli nedostatek jídla, ale i programu. Může se zdát, že válet se celý den na pohovce je fajn, ale zkuste si to dva měsíce…

Právě složení různých povah naznačovalo, že v domě bude veselo:

Lehce hysterická Katrin, jejíž záchvaty pláče otravovaly úplně všechny už od začátku. Kromě muslima Tarika, který se do ní bezhlavě zamiloval a běhal za ní jako pejsek po celou dobu show.

Potetovaný trenér František, který se po celou dobu téměř neprojevoval, ale nějakým zázrakem se dostal až do finále. Ezoterická Karolína, která chtěla být tak v „zenu“, až jí srdce zlomil František, kolem kterého tancovala jako lesní víla.

Bohužel příliš brzo vypadl bývalý voják Andrej, jehož ani vojenský výcvik psychicky nepřipravil na lahůdky, které si nachytala produkce, a po týdnu ve vile už začínal vypadat trochu jako blázen. Tiky v oku a tak. Ten mohl ještě udělat show…

Samozřejmě zajímaví byli i příslušníci LQBT+ komunity - lesba Bára, trans žena Zoe a nebinární Vítek, kterého diváci kvůli jeho mluvě trefně přirovnali k Felixi Holzmanovi. Bára a Zoe se dokonce dostaly do finálové pětky. To je pro Česko, které se v internetových diskuzích tváří jako homofobní země, dobrá zpráva.

Výrazná byla taky mamina od dětí Petra, ale spíš lascivním chováním, než sympatiemi. Tereza, která všechny komandovala. A přehlédnout nešlo ani obra s vypracovaným břichem Davida, který jen cvičil a křesťansky se křižoval, aby na něj pak prasklo, že byl v minulosti odsouzen za vydírání. Prý to nepřiznal do dotazníku a produkce ho vykopla.

A teď konečně ke Standovi. Vítězi, který si odnesl 2,5 milionu korun.

Vyhrál proto, že si jako jeden z mála vůbec na nic nehrál. Od prvních dnů chodil nahý, jen v plandavých trenkách jako typický český buran. Hrdě vystavoval pořádný pivní pupek. Vedle vypracovaných fitness těl to působilo úsměvně, ale vlastně sympaticky.

Standa si ze sebe uměl udělat legraci, třeba když si v chlupech na hrudi nechal vystříhat písmeno E jako projev sympatií ke spolubydlící Elle. Žádnou, ani produkcí naplánovanou srandu, nezkazil, naopak.

Sympatie mu určitě přineslo i to, že mluvil upřímně a tak, že se s tím velká část diváků mohla identifikovat. Třeba když o nebinárním Vítkovi prohlásil, že to nechápe a že je to „divné“. Přesně to si pravděpodobně říkala většina diváků. Na nebinární lidi nejsme v Česku ještě úplně připravení.

Zároveň se ale Standa ukázal jako citlivý kluk, který se zakoukal do Elly, která ovšem jeho city neopětovala. A tak jsme sledovali kluka, který má krásné modré oči, ale jinak není žádný krasavec, jak se marně snaží sbalit o jedenáct let starší, zkušenou ženu. No kdo z mužů mu nedržel palce? Tipla bych, že všichni…

Tohle všechno dohromady byl mix, který vystřelil Standu do finále a pak až na první místo s pohádkovou odměnou. Podle Standových slov ho čekají bouřlivé oslavy. I na to Češi slyší - jaképak investování? Pořádně to oslavit!

Standovi gratuluju a jako divačka se těším na další řadu Big Brothera! A prosím stejné panoptikum!

Zdroj: https://tv.nova.cz/porad/big-brother

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz