Hlavní obsah
Umění a zábava

Janek a Ester, Čech a Jágr, Kostková a Elbel. Moje tipy do další Stardance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.pixabay.com

Ilustrační foto

Poslední ročník taneční show Stardance před Vánocemi skončil, ale nepochybuji, že dramaturgové už dávno řeší osobnosti do další řady. Tady mám pár jmen, která bych tam ráda viděla já.

Článek

V posledním ročníku Stardance bylo mimo jiné zajímavé, že mezi soutěžícími byl poprvé manželský pár - snowboardová královna Eva Adamczyková a herec Marek Adamczyk. Přestože se jako manželé minimálně v přímém přenosu nechovali, už jen to vědomí tomu dodávalo jiskru.

A tak by možná mohla nastat jiná rodinná konstelace - otec a dcera (otce a syna v podání Davida Prachaře a Jakuba Prachaře už produkce prokaučovala). A kdo jiný vás napadne jako první než zpěvák, textař a producent Janek Ledecký a jeho úspěšná dcera, olympijská vítězka ve dvou disciplínách Ester Ledecká. S touhle lyžařkou a snowboardistkou by se zároveň vyplnila „kvóta“ na sportovce mezi soutěžícími. Ale oba jsou tak vytížení, že tenhle sen je spíše z říše snů.

Když jsme u těch sportovců - proč by nemohl ukázat svoje taneční schopnosti nejúspěšnější český hokejista všech dob Jaromír Jágr? To by byla pecka. No uznejte - na Kladně už mu to moc nestřílí, ale pohybově zručný je stále ještě dost, navíc jeho maminka by určitě ocenila, kdyby mu mohla každou neděli fandit ve Stardance.

Další variantou je oblíbený fotbalový brankář, multitalentovaný sportovec, bubeník, a hlavně sympaťák Petr Čech. S tím by mohla být i velká legrace, protože on evidentně žádnou srandu nezkazí. A jak jsme teď mohli vidět v případě kajakáře Vavřince Hradilka, sympatie jsou jedny z nejdůležitějších při rozhodování diváků, komu pošlou hlas.

Samozřejmě i s dalšími lidmi by byla téměř zaručená legrace - třeba s hercem Igorem Orozovičem, hercem Štěpánem Kozubem nebo komičkou Adélou Elbel.

V posledním ročníku Stardance neměla zastoupení Česká televize - v minulosti ji vždy reprezentoval interní zaměstnanec, třeba Robert Záruba, Nora Fridrichová nebo Daniela Písařovicová. Do dalšího ročníku bych proto navrhla nového šéfredaktora Michala Kubala. Ovšem ten je asi také vytížený natolik, že to neklapne. Ale třeba rosnička Alena Zárybnická by mě možná bavila ještě víc!

A koho bych na parketě viděla hodně ráda, to je dosavadní moderátorka Tereza Kostková. Pokud je pravda, že další ročník už moderovat s Markem Ebenem nebudou, jak řekli v posledním přímém přenosu, tak by mohla přejít na druhou stranu barikády po těch letech a zkusit si tanec. Nepochybuju, že by se dostala hodně daleko.

A pak další tipy jako králíci z klobouku: vítěz Superstar Martin Schreiner by mohl být černý kůň, Helena Vondráčková by mohla být nejstarší vítězkou. Třeba i souboj sester Plíškových by nebyl od věci.

A jako „pár“, i když pár ve skutečnosti samozřejmě nejsou, by mě bavili třeba Lotrando a Zubejda neboli režisér Jiří Strach a herečka Barbora Seidlová. Jako princeznu a dřevorubce z pohádky si je pamatujeme všichni a kdyby se po asi dvaceti letech potkávali na tanečním parketu, bylo by to vtipné.

A koho byste v dalším ročníku Stardance chtěli vidět vy? :-)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz