Hlavní obsah
Názory a úvahy

Okamura v Partii nešel zastavit, Terezii Tománkové ruply nervy. Nedivím se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.pixabay.com

Partii vysílá Prima CNN každou neděli.

Moderátorka Terezie Tománková v nedělní Partii křičela tak, jako ještě nikdy. Důvodem byl nekonečný proud slov předsedy SPD Tomia Okamury, který je jako kolovrátek a nejde zastavit.

Článek

Tomio Okamura je sen každého moderátora. To je samozřejmě ironie.

Okamura je zlý sen každého moderátora - mluví, když není tázán, mluví k věci, na kterou není tázán, skáče do řeči jiným lidem, neodpovídá na otázky, je schopen jednu věc opakovat desetkrát.

Takový Václav Moravec ho do svých Otázek raději ani nezve, jak si často Okamura stěžuje. No já se mu nedivím, kultivovaná debata se šéfem SPD není možná. Moravec místo něj zve jiné poslance SPD.

To konkurenční Prima CNN Tomia Okamuru do nedělní Partie Terezie Tománkové zve. Koneckonců je to předseda opoziční strany, která se legitimně dostala do parlamentu a rozhodně má svoji základnu voličů. Tentokrát se Okamura sešel ve studiu s Danuší Nerudovou, která kandiduje za STAN, Alexandrem Vondrou (ODS) a Patrikem Nacherem (ANO).

Bylo vidět, že Okamuru dostal do varu Vondra, který se mu trochu posmíval, jestli nosil plínku. To proto, že předseda SPD vydržel nedávno ve Sněmovně mluvit 11 hodin, což je snad celosvětový rekord. A za tu dobu nebyl ani jednou na záchodě.

Okamuru dotazy na plínku viditelně naštvaly. A pak nebyl k zastavení. A místo průzkumu, který chtěla moderátorka komentovat, se neustále vracel ke korespondenční volbě, kterou probírali předtím. Terezie Tománková ho několikrát upozornila, že je téma už jiné. Pak ho několikrát požádala, aby přestal mluvit. Slušně.

Nezabralo to, protože Okamura je jako kafemlýnek.

A tak jinak klidná moderátorka zakřičela tak, že se všichni lekli. Divákům se pak několikrát omluvila. Tomio Okamura se ještě dlouho tvářil dotčeně.

Chtěla bych Terezii Tománkové poděkovat a vzkázat, že omlouvat se rozhodně nemusela. Ukočírovat „hru“, kdy jeden z hráčů hraje místo fotbalu šipky, a ještě se tváří dotčeně, když ho na to někdo upozorní, rozhodně není jednoduché.

A Tomiovi Okamurovi bych chtěla vzkázat, že jestli považuje jedenáctihodinový monolog bez obsahu za hrdinství, tak já tedy ne.

PS: Ale vážně - tu plínku měl? Nemohli by to nějací investigativní novináři zjistit?

Zdroj:

https://cnn.iprima.cz/clanek-a-dost-v-zivote-jsem-takhle-nekricela-hadka-v-partii-vybicovala-tomanovou-k-nevidane-reakci-423354

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz