Hlavní obsah
Lidé a společnost

„Je normální, že děti dostanou,“ říká táta sedmi malých dětí, kterým kouří pod nosem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.pixabay.com

Ilustrační foto

TV Nova odvysílala další premiérový díl reality show Výměna manželek. A opět se mi vařila krev při sledování. Co je to za chlapa, který kouří dětem doma pod nosem a bije je?

Článek

Aleš má jen část zubů, je dle upoutávky „ne zcela tolerantní“, nemá stálou práci, kouří jako prokopnutý komín. Se ženou Andreou vychovává celkem sedm dětí. Dvě má Aleš z předchozího vztahu, dvě se současnou ženou, další do vztahu „přinesla“ právě Andrea.

Takový byl jeden ze dvou párů premiérové Výměny manželek. Oblíbené reality show, která běží každou středu na TV Nova.

A já jsem opět nestačila zírat, co si některá žena nechá líbit.

Sedm dětí, uklizeno, navařeno

Andrea, Alešova manželka, doma evidentně maká. A není divu, sedm dětí je docela zápřah. Dětem vaří, i když nemá moc peněz (děti nepohrdly ani vařenou kuřecí kůží od náhradní maminky).

Andrea i několikrát denně vysává, vytírá. Ke starosti o děti si přibrala brigádu - roznáší každý týden letáky. Musí, protože její manžel stálou práci nemá. Proč, to jen naznačil - asi se jako profesionální řidič nechoval kdysi úplně profesionálně.

Andrea mi byla sympatická.

Její manžel Aleš tedy ne. Nesympatický suverén, který nepracuje, zato kouří dětem doma pod nosem přímo v bytě. Když ho náhradní manželka prosila, aby chodil na cigarety ven, tedy jedno patro po schodech dolů, tvářil se, jakoby po něm chtěla pomalu uříznutí ruky.

Na jejich děti před kamerami křičel, tahal je, děti se evidentně bály. Jedna z holčiček podle slov vyměněné manželky uhýbala, jakoby čekala ránu. Jak se k nim asi chová, když ho nesnímají kamery? To se můžeme jen domýšlet a není to hezká představa.

Ostatně Aleš se přiznal, že děti bije. „To je normální, že dostanou. Já jsem taky dostával,“ řekl doslova.

Andrea byla v nové rodině úplně v šoku, že její nový manžel jí například udělal kávu. Přitom taková samozřejmost v normálně fungující rodině! Že si partneři dělají radost, pomáhají si, dělají maličkosti, které druhého potěší… A ona byla překvapená.

Rozvod!

Výměna skončila předčasně kvůli Alešovi, který velmi dobře pochopil, že jeho žena v nové rodině musí zákonitě dojít k názoru, že je neschopný a líný. A tak se k překvapení všech ostatních rozhodl, že pokračovat nebudou.

A tak to také skončilo.

Výměna skončila tím, že se Andrea chce rozvést. Dokonce si nechala vytisknout od náhradního manžela rozvodové papíry a vyplnila je. Vypadala odhodlaně. Při setkání párů „mezi čtyřma očima“ nedala Alešovi ani pusu.

Popravdě - nedivila jsem se a ocenila, že si nenechá už dál kálet na hlavu.

Její odhodlání ale trvalo jen krátce. Jak TV Nova uvedla v jednom z promo videí, Andrea už se rozvádět nechce. Druhou rodinu prý Aleš s Andreou zablokovali a „spokojeně“ žijí dál.

Přála bych Andree, aby její manžel nebil jejich děti a aby nekouřil dětem doma přímo pod nosem.

A Alešovi bych přála, aby se přestal chovat jako mistr světa amoleta a naučil se pomáhat, naučil se chovat se hezky k dětem a začal si vážit toho, co má doma.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz