Hlavní obsah

3+2 tipy, jak potěšit ženu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Harmony Spa - Tantra Masáže

Blíží se svátek všech žen a my jsme se pro vás rozhodli podívat naším podrobným tantrickým okem na téma ženství a ženské sexuality.

Článek

Zajímá vás, jak potěšit partnerku či jak navýšit její vzrušení?

Chcete lépe pochopit, jak funguje ženské vnímání rozkoše?

Toužíte po intimním splynutí a extatickém souznění?

Pak bedlivě čtěte naše 3+2 tipy, jak vám k tomu může pomoci tantra.

Na úvod je potřeba zmínit, že v tantře pracujeme s tzv. ženským a mužským principem a oba tyto principy v sobě máme zakódované všichni – bez ohledu na pohlaví.

Naše tipy tedy nemusí platit pouze pro ženy, a naopak taky nemusí stoprocentně všem ženám sednout. Každý jsme jedinečný, ale to je asi v dnešní době už zřejmé.

Doporučujeme tedy ke všemu přistupovat s otevřenou myslí, zvlášť pokud zkoušíte něco nového. Váš nervový systém může ze začátku reagovat odmítavě. Dejte si proto vždycky dostatečný čas a prostor a sledujte, co to ve vás vyvolává.

A teď už pojďme na slíbené tantrické tipy!

1. Pracujte s dynamikou doteků

Člověk nemusí být masér, aby zprostředkoval své partnerce krásné uvolnění. Důležitá je vaše stoprocentní pozornost. Možná jste se už ptali své ženy, jaké doteky se jí líbí, ale možná jste už i zažili, že po pár týdnech jako by naprosto změnila názor.

Ženy jsou cyklické a jejich vnímání je proto velmi proměnlivé. Není potřeba propadat frustraci, že jim nikdy neporozumíte, stačí se opět vrátit k vaší pozornosti. Dopředu totiž ani ten nejzkušenější masér neví, jaký dotek se komu bude líbit. A největší neštěstí nastává, když přepneme na autopilota a masírujeme stylem „tohle má přece ráda“.

Střídejte intenzitu doteků. Hrajte si s dynamikou. Opusťte veškerá očekávání a zkoumejte spolu s partnerkou její škálu prožitků.

2. Opečujte ji od hlavy až k patě (nebo obráceně 🙂 )

V minulém článku (Prožívejte vášeň zamilovanosti i poletech ve vztahu) jsme psali o tzv. plusových a minusových bodech. Dnes to trochu rozšíříme. Ženy obecně milují komplexní péči, a proto je v rámci milostné předehry namístě věnovat čas i na první pohled ne-erotogenním zónám.

Laskání ve vlasech, jemné hlazení obličeje či masáž rukou a chodidel… to vše může být vstupní branou na cestu extatické rozkoše. Ženy totiž potřebují vnímat velmi silně pocit bezpečí.

Prokrvení celého těla jednak zcitlivuje málo používaná nervová zakončení, jednak otevírá cestu k prožívání vzrušení v každé buňce. Celotělový orgasmus pak na sebe nenechá dlouho čekat.

3. Pomozte jí, aby věděla, že teď nemá nic na starosti

Jedním z hlavních důvodů, proč si ženy neužívají masáž těla, bývá příliš mnoho myšlenek. Zde se zase dostáváme k rozdílnosti mužů a žen. Když mají muži něčeho plnou hlavu, uvítají tělesný stimul a pak je jim dobře. Ženy to mají přesně naopak. Nejprve potřebují mít klid v hlavě a pak jsou připraveny na prožívání těla.

Jasně s ní komunikujte, že teď jste tu pro ni a nic od ní neočekáváte. Pokud víte, že toho má hodně v práci, domluvte si s ní konkrétní čas, který věnujete pouze zkoumání její intimity.

Oddělenost „hlavy“ od prožitku popisuje většina žen jako hlavní důvody, proč nejsou schopny dosáhnout uvolnění a orgasmu. Připravte pro ni prostředí, kde si dokáže i přes každodenní starosti dát pauzu a soustředit se na potěšení.

A teď ještě 2 bonusové tipy:

Už jste předchozí body zkoušeli, ale máte pocit, že se nedostavil žádoucí výsledek?

Chtěli byste s partnerkou zažívat společné chvíle rozkoše a vášně, ale každý se ztrácíte ve vlastním prožitku?

⚜️ Dopřejte si podporu profesionálů.

V našich tantrických studiích nabízíme jak párové masáže, tak výuku. Můžete zvolit také Zážitkovou masáž pro partnera, ve které se necháte vést masérem či masérkou a společně dáváte víceruční masáž své drahé polovičce.

Chcete vnést do svého intimního života pestrost a hravost?

⚜️ Objevte s námi kouzlo vědomého BDSM.

Techniky BDSM jsou pro většinovou společnost stále tabu. V Harmony Spa s nimi velmi rádi pracujeme a propojujeme je s prvky tantry.

Přinést do vztahu takové téma vyžaduje odvahu, ale my vás v tom velmi rádi podpoříme. Začátkem března 2024 chystáme workshop Masáž důtkami, kde vás naše lektorka provede smyslem i styly používání důtek tak, aby to váš vztah posunulo na novou úroveň intimity. Více o workshopu najdete na webu Harmony Spa v sekci Semináře.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám