Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Když žena mlčí, bývá zle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels/pixabay

Vlastně by se dalo i říct, buďte rádi, dokud vaše partnerka nadává.

Článek

Pokud žena mlčí, ale vy víte, že má co říct a je naštvaná, v mnoha případech to znamená, že už považuje za zbytečné s vámi o těchto věcech mluvit. Že už to s vámi vzdala. Že již nemá pocit, že by její sdělování názorů a argumentů mohlo ještě něco změnit.

A tak se stává, že po takovémto mlčení může přijít konečné rozhodnutí odejít.

Jestliže už nemá touhu s vámi mluvit ani pocit, že byste při komunikaci mohl její myšlenky pochopit nebo to mohlo cokoliv ve vašem vztahu změnit, pravděpodobně je tu nějaký, pro ní rozhodně důležitý problém, který se omílá stále dokola a vy mu nepřikládáte důležitost nebo ho neřešíte. A tak jednoho dne pohár přetekl.

Zpravidla přeci jenom moc dobře víte, o jaký problém se jedná nebo jednalo a zpravidla už v té době rozhodně není jeden.

Svobodně se rozhodla s vámi žít a jednoho dne si i uvědomí, že se může svobodně rozhodnout a odejít.

Pokud jste dlouhodobá slibotechna, pravděpodobně v té době už nepomůžou ani další sliby. Budete muset rychle zabrat a okamžitě plnit sliby, které jste v poslední době nashromáždil, jen abyste jí zavřel pusu, ale vůbec, ale vůbec nic z toho neudělal.

Jen tak může pochopit, že slovní snaha o změnu, není jen další slib, jak ji udržet v domácích okovech, které jí už nevyhovují.

Ovšem jestli vám na ní nezáleží a nejste již ve vztahu spokojeni. Pak ji nechte jít. Jen jste se mohli sami pochlapit trochu dřív a na rovinu odejít ze vztahu, který vám již nevyhovoval. Takových mužů bohužel moc není. Ze zkušeností mého okolí, jdou obvykle muži z pohodlí do pohodlí, bez ohledu na svou bývalou partnerku…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz