Hlavní obsah

Petr Pavel ví, kde je odcizená standarta z roku 2015, ale média a policie mlčí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Hlavní Události

zdroj: Twitter Petra Pavla

Kandidát na prezidenta Petr Pavel uvedl na svém twitterovém účtu, že ví, kde je prezidentská standarta. Odmítá ale říct, kde se nachází. Podle něj bude vrácena pouze, pokud nebude Babiš prezidentem.

Článek

Prezidentský kandidát Petr Pavel oznámil na svém Twitteru, že dohodl vrácení standarty, kterou v roce 2015 odcizila skupina Ztohoven a nahradila ji červenými trenýrkami. Skupina a Pavel se dohodli na kompromisu – prezidentskou standartu vrátí jen pod podmínkou, že se hlavou státu nestane Andrej Babiš.

Petr Pavel na svém twitterovém účtu uvedl:

„DOHODL JSEM VRÁCENÍ ODCIZENÉ STANDARTY Z HRADU. NENÍ ZNIČENÁ A VRÁTÍ SE, KAM PATŘÍ. Nedávno jsem se dozvěděl, že prezidentská standarta, která byla v roce 2015 odcizena z Hradu, existuje a nebyla úplně zničena, jak se povídalo. Jejich podmínkou vrácení je, že hlavou státu nebude Andrej Babiš. Mělo by tak dojít k naplnění hesla Pravda vítězí. Do vyhlášení výsledku voleb tedy bude standarta v úschově. Tuto podmínku respektuji a děkuji za takový přístup.“

Zajímavé ale je, že policie se o tento případ nezajímá. Na hradě někdo ukradl symbol ČR, nyní se ví, kde je a nikdo nic neřeší? Proč policie neřeší, kde se nachází ukradena věc? Proč média nezjišťují, jak si může Petr Pavel dovolit mlčet a přistupovat na jejich podmínky?

Oslovil jsem hlavní média - ČT, TV NOVA, CNN Prima NEWS a Seznam Zprávy, odpovědi jsem se ale nedočkal. Opravdu mě zaráží, že někdo může si ukrást symbol ČR, dávat si podmínky jejího návratu a nikdo nic neřeší…

Členové skupiny vylezli po lešení na střechu Hradu v převlečení za kominíky. Po činu pak zveřejnili prohlášení, ve kterém Zemana kritizovali. Podle nich spodní prádlo představuje „standartu muže, který se nestydí za nic“.

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček následně uvedl, že celková škoda dosáhla 100 tisíc korun. Čin skupiny zároveň ostře odsoudil: „Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a Hradu českých králů, československých a českých prezidentů,“ napsal na Twitteru.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz