Hlavní obsah
Umění a zábava

Facundo Arana z Divokého anděla: Miláček žen usedl do poroty slovenské verze StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Sergio DV / Wikipedia Commons / CC BY 3.0

Facundo Arana v roce 2015

Pamatujete si ústřední dvojici z milovaného telenovely Divoký anděl? Ztřeštěnou Milagros ztvárnila známá herečka a zpěvačka Natalia Oreiro, charismatického Iva argentinský herec Facundo Arana. A právě ten usedl jako porotce ve slovenském pořadu.

Článek

Divoký anděl byl na konci 90. let jedním z nejsledovanějších pořadů. Začal se vysílat krátce po telenovele Esmeralda, která slavila fenomenální úspěch a otevřela tak těmto nekonečným jihoamerickým seriálům cestu do Česka. Hlavní roli v ní ztvárnila Natalia Oreiro, kterou Česko prostě milovalo. Dokonce tu později i vystoupila. Ženy a dívky ale obdivovaly i hlavního mužského představitele Facunda Aranu, který ztvárnil roli Iva Di Carla.

Této dvojici to společně tak slušelo, že si diváci po letech vyprosili další telenovelu, ve které si ústřední dvojici zahráli opět tito dva herci. A přestože už od natáčení Divokého anděla uběhlo více než 25 let, před třemi roky se Oreiro a Arana opět sešli při natáčení videoklipu k ruské verzi písně Me muero de amor.

Facundo Arana se narodil v roce 1972 v Buenos Aires. V telenovelách hraje dodnes, k tomu je ale také divadelním hercem a věnuje se i hudbě. Má vlastní kapelu, ve které hraje na saxofon a zpívá. Je tedy velmi všestranným umělcem. V poslední době však herectví trochu upozadil, aby se mohl aktivněji věnovat charitativním činnostem.

Je velvyslancem dobročinné organizace, stal se tváří několika projektů, sám zrealizoval projekt na zvýšení odběrů krve od dobrovolných dárců a zorganizoval několik cest do odlehlých částí Argentiny, aby je pro televizní diváky lépe zmapoval, zároveň se zapříčinil o otevření první univerzity pro domorodé obyvatelstvo těchto neprobádaných částí země. A letos dokonce zavítal na Slovensko, kde usedl v porotě taneční soutěže.

Na Slovensku se totiž vysílá obdoba soutěže StarDance pod názvem Let's Dance a Slováci už několikátým rokem vsází na zvučná zahraniční jména. Ke trojici tradičních porotců se tak většinou přidává jedno zahraniční jméno. A letos to byl právě Facundo Arana, kdo spoluhodnotil výkony slovenských tanečníků.

Televize sází na to, že si diváci stále na jeho tvář pamatují a že je ještě od dob Divokého anděla miláčkem ženského publika. Neokoukaná zahraniční tvář tak může zvednout sledovanost pořadu. Slovenský Let's Dance navíc není první taneční soutěží, v jejíž porotě Arana usednul. Před několika lety se obdobným způsobem zúčastnil natáčení maďarské verze soutěže.

Doma tak nechal svou manželku, se kterou žije ve spokojeném svazku již od roku 2012. Společně mají tři děti. Nenechal je však doma samotné na dlouho. Ve slovenské verzi totiž nebyl Arana stálým porotcem, zúčastnil se pořadu jen jako host v jednom díle. Nadále tedy výkony soutěžících hodnotí jen tři porotci.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Facundo Arana
Pořad Let's Dance

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz