Hlavní obsah

Fenomenální výkon hvězd Na lovu: Herci z Ulice nahráli přes čtvrt milionu korun

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Patricie Pagáčová

Pořad Na lovu: Hvězdný speciál na televizních obrazovkách právě pokračuje svou třetí řadou. Tento týden za účasti celebrit, které se společně potkaly v seriálu Ulice. A jejich výkon doslova vyrazí dech.

Článek

Pořad Na lovu se těší velké oblibě, jeho varianta nazvaná Hvězdný speciál je však ještě větším lákadlem než jeho klasické epizody. Diváci totiž mají možnost poznat známé osobnosti z tak trochu jiné stránky a také mohou zjistit, jak jsou na tom s inteligencí a vědomostmi. A nedělní díl tohoto pořadu je obzvláště zajímavou podívanou.

Ve čtvrté epizodě třetí řady tohoto pořadu se totiž sešli herci, které známe z divácky oblíbeného seriálu Ulice. Jako první se o své místo v soutěži poprala Patricie Pagáčová, jejíž postava se do seriálu nedávno po dlouhých letech vrátila. A mnohé možná překvapila. Jednalo se totiž o jednu správnou odpověď za druhou. Už v úvodním kole Pagáčová nahrála 100 tisíc korun. Z obavy z neúspěchu sice zvolila nižší částku ve výši 60 tisíc, tu ale následně před Kvízovou dámou obhájila. Mohla si ale klidně nechat oněch 100 tisíc nebo si dokonce zvolit vyšší částku, protože se během celého souboje s lovkyní spletla pouze jednou.

Jako druhý pak po Pagáčové nastoupil Filip Rajmont, kterého jsme v poslední době mohli vidět v roli Pavla Novotného v minisérii Iveta. Toho ztvárnil velmi věrně a autenticky. Rajmont byl sice zpočátku nervózní, a tak mu spousta správných odpovědí unikla, i tak si ale v úvodním kolem nahrál obstojných 60 tisíc. Tuto částku si ale nechal a dokázal ji před lovkyní obhájit.

Absolutně fenomenální a doslova až neuvěřitelný výkon předvedl nejméně známý člen této čtveřice celebrit. Herec Jiří Panzner ztvárňuje v seriálu Ulice postavu Eddieho. Už úvodní kolo ukázalo, že v jeho případě půjde pouze o formalitu. Panzner předvedl neuvěřitelné vědomosti a nahrál 120 tisíc korun. Boje s lovkyní se nezalekl a pustil se do boje o celou tuto částku. Během celého klání se nespletl ani jednou.

Úspěch celebrit uzavřel herec Pavel Nový, kterého si kromě seriálu Ulice pamatuje i ze snímku S tebou mě baví svět, který se před lety stal komedií století. Pavel Nový si nahrál 80 tisíc a obhájil nižší částku ve výši 30 tisíc korun.

Kompletní tým se tak ve finálové štvanici pustil do boje proti lovkyni o částku ve výšce 270 tisíc korun. Během dvou minut nahráli soutěžící velmi solidních devatenáct polí. Zpočátku to vypadalo, že bude odpovídat pouze Patricie Pagáčová, následně se však zapojili všichni z týmu. Druhá minuta se pak stala vědomostním koncertem Jiřího Panznera.

Na devatenáct polí byla i Kvízová dáma krátká. Tento jedinečný tým celebrit ji navíc při téměř každé možné příležitosti vracel, a tak se Dagmar Jandová nedostala dál než na sedmnáctku. Tento tým dokázal, že i mezi známými osobnostmi, konkrétně herci, existují inteligentní lidé, kteří si výhru v takovém pořadu zaslouží. A v tomto případě obzvlášť, protože celá výhra putovala na dobročinné účely.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování čtvrtého dílu třetí řady pořadu Na lovu: Hvězdný speciál (TV Nova, 22.9.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz