Hlavní obsah

Hvězdní herci na lovu: Z Petra Koláře udělali alkoholika, pak poslali zbraně na Ukrajinu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jan Beránek / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Jan Nedbal

Další díl hvězdného speciálu pořadu Na lovu byl přehlídkou spíše nevědomosti než znalostí našich celebrit. Došlo dokonce na urážky a hvězdy se nevyhnuly ani kontroverzi s Ukrajinou.

Článek

Ondřej Sokol přivítal v pořadu Na lovu: Hvězdný speciál další herecká esa. A tentokrát se jednalo o velmi známé tváře. Tomáše Měcháčka známe dobře z českých filmů a seriálů, avšak nejvíce si jej spojujeme s reklamami na nejmenovanou banku, které běží už mnoho let. Lenka Krobotová je pak velmi oblíbenou a úspěšnou herečkou, která pravidelně vystupuje zejména v Dejvickém divadle, kde patří ke stálicím. Jejím otcem je herec Miroslav Krobot.

Jan Nedbal a Oskar Hes pak tvoří doslova nerozlučnou dvojici. Kromě toho, že si spolu zahráli v oceňovaném snímku Mašínové, kde ztvárnili hlavní role bratrů Mašínů, jsou už dlouhá léta i spolubydlícími. Jan Nedbal si zahrál například v čtyřdílném dramatu Božena, které pojednává o životě spisovatelky Boženy Němcové, či v třídílném dramatu na motivy skutečných událostí Matematika zločinu. Oskar Hes pak září v nových dílech Kriminálky Anděl a od října ho budeme vídat i v taneční soutěži StarDance. Jeho otcem byl slavný choreograf a tanečník Richard Hes.

Tato čtveřice se v pořadu snažila získat co nejvíce finančních prostředků, které pak mohl každý z nich věnovat na jím vybranou charitu. Bohužel vědomostí v průběhu dílu moc nepředvedli a v mnoha případech šlo spíše o přehlídku nevědomosti. Přestože se všem podařilo dostat až do finálové štvanice, Lenka Krobotová byla jedinou soutěžící, která si vzala částku, kterou nahrála. Ostatní soutěžící si brali vždy částku nižší.

Ve finálové štvanici byl pak jejich výkon doslova tristní a na doktora Vševěda, nejchytřejšího ze všech lovců, tak neměli vůbec šanci. Jenže se jim během pořadu povedlo něco zcela jiného. Vyvolat hned několik kontroverzí.

První z nich měl na svědomí Jan Nedbal během základního kola, kdy dostal otázku, ve které měl odpovědět na to, co stálo za hitem Petra Koláře Navzdory hříchům svým. Nedbal si vybral poněkud nečekanou odpověď. Zvolil totiž možnost, že píseň vznikla jako Kolářova omluva za alkoholismus. A k tomu ještě dodal velmi peprná slova.

„Označil jsem omluvu za alkoholismus, protože i kdyby to nebylo správně, tak si myslím, že by to měl Petr Kolář udělat!“
Jan Nedbal, Na lovu

Samozřejmě to nebyla správná odpověď. A přestože tím Nedbal všechny v sále pobavil, byla to jasná urážka, kterou si mohl odpustit. Když se dozvěděl správnou odpověď nezapomněl dodat ještě další perličku.

„Takže on je alkoholik a ještě podvádí.“
Jan Nedbal, Na lovu

Přestože soutěžící celebrity nakonec neuspěly, dostaly, jak je zvykem, cenu útěchy 30 tisíc korun za každého účastníka, kterou mohou věnovat na zmiňovanou charitu. Jak Jan Nedbal, tak Tomáš Měcháček věnovali tyto částky na zbraně posílané na Ukrajinu. A tím vzbudili další vlnu kontroverze, protože toto téma do pořadu Na lovu rozhodně nepatří.

Hvězdy se tentokrát ve hvězdném speciálu moc nepředvedly, za to vzbudily pěkný rozruch a na tento díl se bude ještě dlouho vzpomínat.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování páté epizody třetí řady pořadu Na lovu: Hvězdný speciál (TV Nova, 29.9.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Lenka Krobotová
Tomáš Měcháček

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz