Hlavní obsah

Pazderková v Možné je všechno!: Scény plné afektovanosti a přehrávání hraničily až s trapností

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Luděk Kovář / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Další díl Možné je všechno! je za námi. Kromě stálic pořadu se v něm ale objevili i nováčci. A mezi ně patřila i Iva Pazderková. Její výkon však kazil dojem z celého pořadu. Její chování bylo na hranici trapnosti.

Článek

Televizní diváci měli možnost shlédnout již čtvrtý díl humorného pořadu Možné je všechno! A že bylo opět na co koukat. Pavel Zedníček v roli moderátora nezklamal, stejně jako stálice pořadu v čele s Ondřejem Sokolem, Petrou Nesvačilovou a Jakubem Štáfkem. Kromě nich ale do pořadu zavítal opět i Martin Pechlát či Jiří Mádl. Přivítat jsme pak tento týden mohli tři nováčky, pro které to v tom pořadu byla naprostá premiéra.

Prvním z nich byl Marek Lambora, známý a oblíbený český herec. Vystudovaný profesionál nezklamal. Do všech her šel naplno a působil naprosto přirozeně. To, že se některá z her úplně nepovedla, nemusela být tak úplně jeho vina. Jinak lze jeho výkon hodnotit jedině kladně.

Stejně tak druhý nováček v podání Patricie Pagáčové. Z té si Pavel Zedníček hned na začátku udělal trochu nemístnou legraci založenou na jejím jméně. Přirovnání ke škvarkové placce však Pagáčová přešla s grácií. V průběhu pořadu na ní byla vidět nervozita a do některých her se jí úplně nechtělo, nakonec však zdaleka nebyla nejslabším článkem dílu.

Tím se stala Iva Pazderková coby třetí nováček večera. Už při pantomimickém ztvárnění známého českého přísloví, které si hosté postupně předávali, předváděla vždy tak trochu něco jiného, než ji převedl kolega a než měla předávat dál. Zejména kvůli ní tak přísloví schované za pantomimou nebylo v závěru odhaleno. Zmateně, nekoordinovaně pobíhala i v disciplíně Poskládejte se!, kde měla ztvárňovat písmena abecedy.

Naprostý bizár přišel ale až v disciplíně nazvané Judo kvíz. V té si má profesionální judista s vybraným hostem pohazovat. Host však přitom musí odpovídat na vědomostní otázky kladené moderátorem pořadu. Jedním z těch, kteří se kvízu zúčastnili, byla právě i Iva Pazderková. Při soutěži se chovala naprosto hystericky a přehrávala. Za každou cenu se snažila být středem pozornosti. Po skončení disciplíny pak v nahrané scénce zaútočila i na Jakuba Štáfka, se kterým dvakrát hodila o zem. Jenže to nebylo ani trochu uvěřitelné.

Její extrémní afektovanost a přehrávání se projevilo i v dalších disciplínách, nejvíce pak ve scénkách v rámci disciplíny Stokrát jinak. Její projev převyšoval hlasitostí všechny ostatní soutěžící, v určitých polohách se Pazderková stylizovala i do své stand-upové postavy, která ji proslavila. Ve většině případů se na to ale nedalo koukat.

Možné je všechno! je skutečně zábavný pořad nabízející nenáročnou improvizační zábavu, ani jeden díl se ale neobejde bez někoho, kdo by dojem z celého dílu tak trochu zkazil. Tentokrát to byla Iva Pazderková.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování čtvrtého dílu pořadu Možné je všechno! (TV Nova, 21.9.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz