Hlavní obsah
Umění a zábava

Přehlídka krásy v pořadu Na lovu: Navrátil, Matějovský, Fialová i Březina nadchli nejen vzhledem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Show Jana Krause / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Filip Březina

Že krása není všechno, to dokázaly celebrity ve hvězdném speciálu pořadu Na lovu. Kromě toho, že se na ně pěkně dívalo, dokázaly, že mají i rozsáhlé vědomosti. Skřípat to začalo až ve finále.

Článek

Již v úvodu dalšího dílu hvězdného speciálu Na lovu nešetřil Ondřej Sokol chválou. Vychloubal se, že tak krásný tým ještě v pořadu neměl. A přestože to zřejmě bylo myšleno s nadsázkou, prorokoval tomuto týmu úspěch. A až do finále to vypadalo, že měl v úvodu pravdu.

Jako první se do soutěže pustil Vincent Navrátil. 27letý divadelní a filmový herec je synem Veroniky Žilkové. V poslední době ho můžeme vídat zejména v televizních seriálech. Zahrál si ve Vyprávěj, Cestách domů i v Ulici. V současné době hraje v seriálu Jedna rodina.

Jako jediný z přítomných nahrál v úvodním kolem velmi vysokou částku. Navrátil ostatně už hvězdný speciál Na lovu navštívil, a i minule převedl, že toho ví dost. Tentokrát nahrál 110 tisíc korun. Částku nakonec obhájil, přestože náskok dvou polí během hry ztratil a lovec jej málem dostihl.

Po Vincentu Navrátilovi přišel na řadu Vašek Matějovský. Toho můžeme znát zejména z Fajn rádia, kde dlouhé roky moderoval ranní show. Do povědomí televizních diváků se ale dostal až hlavní rolí v seriálu O mě se neboj, kde ztvárnil mladého, ambiciózního a namyšleného právníka, který se zamiluje do své klientky. Vídat ho můžeme také v seriálu Jedna rodina a jeho hlas můžeme slyšet pokaždé, když si zapneme reality Love Island. Doprovází ji totiž svým komentářem.

Vašek se sice v úvodním kole nechal trochu rozhodit a tím mu některé z otázek utekly, i tak ale nahrál pěkných 70 tisíc korun. Tuto částku i obhájil, ale mohl si klidně vzít i vyšší částku ve výši 270 tisíc, neboť hru dohrál s náskokem tří otázek, přestože začínal na náskoku dvou polí.

V pořadí třetí se proti lovci postavila herečka a stepařka Kateřina Marie Fialová. Tu diváci znají zejména ze 6. řady soutěžně-zábavného pořadu Tvoje tvář má známý hlas nebo z Ordinace v růžové zahradě 2. Kateřina Marie Fialová svou první minutu na zodpovídání otázek velmi prožívala. Byla na ni vidět nervozita a podle toho to vypadalo i s jejími odpověďmi.

Například na otázku, ve které se Ondřej ptal na kontinent, kde je druhou nejdelší řekou řeka Kongo, odpověděla, že je to Čína. Celkově si nahrála 40 tisíc korun. Vzhledem k nervozitě ale zvolila nižší částku 25 tisíc. Emotivnější soutěžící snad pořad Na lovu ještě nezažil. Kateřina Marie Fialová ale nakonec prošla bez jediné chybičky.

Na závěr se pokusil oslnit herec Filip Březina, kterého si můžeme pamatovat z nedávného a velmi úspěšného seriálu Smysl pro tumor, kde ztvárnil studenta medicíny, který onemocní rakovinou. Příběh natočený podle skutečných událostí dokázal diváky dojmout, ale i pobavit. A Filipa Březinu katapultoval mezi uznávané a obsazované herecké osobnosti.

Přestože Březina působil velmi sebejistým dojmem, i na něm byla během úvodní soutěžní minuty vidět velká nervozita. Opakovaně si pletl správné odpovědi a nesoustředil se. I tak si ale nahrál 50 tisíc korun. I jemu se tuto částku podařilo obhájit, a tak byla finálová sestava kompletní.

Jak se krásnému týmu vydařila úvodní kola, ve finálové štvanice to byla jedna velká bída. Zpočátku to vypadalo, že tým bude úspěšný zejména díky odpovědím Vincenta Navrátila, po první půl minutě se ale tým zasekl, začal zmatkovat a špatně odpovídat. Za celé dvě minuty odpověděli všichni čtyři správně pouze na osm otázek, celkem tedy získali dvanáct polí. Čtyři totiž měli díky účasti celého týmu již v začátku.

Dvanáct polí se na lovce jako je Kalkulátor zdálo velmi málo. Lovec se ale tentokrát mnohokrát spletl a týmu se dokonce podařilo ho dvakrát vrátit. I tak ale tým celebrit Kalkulátor dohnal devět vteřin před koncem. Charity, které si osobnosti zvolily, tak obdrží pouze symbolických 30 tisíc za každého účastníka a Kalkulátor si může připsat další vítězství.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz